livios logo

PassiveHouse Beurs: een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen

Interesse in energiezuinig of passief (ver)bouwen, maar je weet niet goed hoe je eraan begint? Of heb je al concrete plannen, maar wil je de details nog eens overlopen met enkele experts? Kom dan op zaterdag 10 en zondag 11 september zeker eens een kijkje nemen op de PassiveHouse Beurs in Brussel.

Grootste in de Benelux


  

Met zijn 120 exposanten is de PassiveHouse Beurs de grootste in zijn soort in de Benelux. Architecten, aannemers, installateurs, leveranciers en studiebureaus staan klaar om jou verder te helpen. Organisator PassiveHouse maakt zich sterk dat deze beurs alle vragen beantwoordt waar je als potentiële bouwer mee rondloopt.

Lezingen

Daarnaast zijn er ook de hele dag door lezingen die een bepaald aspect van passief (ver)bouwen belichten. Van ventilatie tot de impact van schrijnwerk, en van luchtdichtheid tot een heus bewonerspanel waar bewoners van passiefhuizen vertellen over het bouwen en leven in zo’n huis.

Geïnteresseerd? Klik dan door naar http://www.passivehouse.be/

15 dingen die je moet weten over bouwregelgeving


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/bouwregelgeving/passivehouse-beurs-een-antwoord-op-al-jouw-ver-bouwvragen/