Mini One: je eigen thuiswerkplek in je tuin

Thuiswerken is voor velen onder ons een blijver. Maar niet iedereen heeft zijn eigen thuiswerkplek waar hij rustig kan werken. Daarom lanceert Systimber de Mini One: een houten tiny house van 9 m² dat dienst doet als thuiskantoor in je tuin.

Tiny house

De Mini One is een houten bijgebouw met een oppervlakte van 9 m². Het heeft een zadeldak, twee grote glaspartijen waarlangs het daglicht rijkelijk binnenvalt en een demonteerbaar bureaublad. In deze lichtrijke tiny house kan je in alle stilte werken. Met je eigen thuiswerkkantoor heb je bovendien minder nood aan een bezoek aan kantoor en spaar je met de huidige brandstofprijzen enkele dure autoritten uit.

Houtschakelbouw

Door middel van een gepatenteerde en duurzame houtschakelbouwtechniek bouwt Systimber op één à twee dagen jouw thuiskantoor op in je tuin. Ook voor stadstuinen of moeilijk bereikbare plaatsen is de Mini One geschikt. De houtschakelbouwmethode maakt het namelijk mogelijk om de constructie balk per balk via de voordeur naar je tuin te dragen en daar op te bouwen. Dankzij het massief hout geniet je bovendien van een optimale temperatuur en een goede geluidsdemping, zodat je comfortabel en rustig kan werken.

Richtprijs: vanaf 19.900 euro excl. btw, transport, montage en eventueel extra voorbereidende grondwerken

Meer info: www.systimber.com

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media