livios logo

Ontdek gratis alles over passief bouwen

Foto Passiefhuis - Platform vzw
  

Foto Passiefhuis Platform
  

Ga je bouwen of verbouwen en heb je grote ambities wat de energieprestaties betreft? Dan mag je de beurs PassiveHouse van nu zaterdag 12 en zondag 13 september in geen geval missen. Meer dan 100 gespecialiseerde exposanten staan klaar in de gebouwen van Tour & Taxis om op al je vragen te antwoorden.

PassiveHouse kent in heel de Benelux zijn gelijke niet. De beurs richt zich uitsluitend op energiezuinig bouwen en wonen en laat daarbij geen enkel thema onaangeroerd. Je kan er terecht bij architecten, aannemers, installateurs, leveranciers, studiebureaus en publieke organisaties.

Gratis advies

Op zondag (om 14.00u) is er ook een panel van passiefhuisbewoners waarbij je terecht kan voor onversneden praktijkervaringen. Heb je bouwplannen, dan kan je bovendien gratis planadvies krijgen voor een passiefhuis of een renovatie tot lage energiewoning. Neem daarom gerust je bouwplan en eventueel ook je architect mee als je gaat.

Doorlopend zijn er toegankelijke lezingen waarin bedrijven en organisaties vertellen over hun ervaringen, producten en diensten. Passiefhuis-Platform staat dan weer stil bij het passieve schrijnwerk en de ventilatie, de verwarming en de certificatie van passiefhuizen.

Winnen

Tijdens de beurs kan je deelnemen aan twee wedstrijden. Zo vallen er twee gratis weekends in een passiefhuis te winnen en maak je kans op maar liefst 5.000 euro aan keramische binnenstenen en isolatiemateriaal.

Praktisch

Tour & Taxis Brussel
Zaterdag 12 en zondag 13 september ‘09
Doorlopend van 10.00u tot 18.00u
Gratis inkom
Er is kinderopvang voorzien
www.passivehouse.be

12 dingen die je moet weten over bouwtechnieken


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/bouwtechnieken/ontdek-gratis-alles-over-passief-bouwen/