livios logo

Staalframefabrikant lanceert snelle en duurzame bouwmethode

Staalframefabrikant beSteel breidt zijn assortiment uit met de FastWall: een prefab staalframe waarmee je sneller en efficiënter kan bouwen. Deze kant-en-klare bouwmethode is zowel geschikt voor kleine als grote projecten met meerdere niveaus. 

beSteel fabriceert de volledige constructie van de FastWall in zijn fabriek. Zodra het staalframe geproduceerd is, wordt het voorzien van de nodige afwerking: de beplating en isolatie. Zo kan je de FastWall meteen op maat op je werf laten plaatsen. Deze bouwmethode zorgt er niet alleen voor dat je woning sneller opgeleverd kan worden, maar ook dat je aannemer minder tijd verliest en efficiënter kan bouwen.

De FastWall is een prefab staalframe waarmee je sneller en efficiënter kan bouwen.

Foto beSteel
  

Kwaliteitsgarantie

Het voordeel van een prefab staalframe? In de fabriek of het atelier wordt er de nodige aandacht besteed aan de huidige bouwvoorschriften. De lucht- en waterdichtheid en de risico’s op koudebruggen worden grondig geëvalueerd. Dit is makkelijker dan op de werf en zo zijn ook de risico’s op fouten beperkt.

Maatwerk

De wanden worden volledig op maat van jouw project gemaakt, zodat er op je werf geen aanpassingen meer nodig zijn. De prefab constructie wordt op het gewenste tijdstip afgeleverd. De FastWall past perfect in het Cradle to Cradle-principe: je kiest bewust voor een duurzaam materiaal dat 100% recycleerbaar is.

Richtprijs: vanaf 500 euro/m² ruwbouwconstructie

Meer info: www.be-steel.eu

12 dingen die je moet weten over bouwtechnieken


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/bouwtechnieken/staalframefabrikant-lanceert-snelle-en-duurzame-bouwmethode/