livios logo

Meer dan 300 projecten zetten deuren open tijdens Nieuwbouwzondag

Op zondag 28 april zetten meer dan 300 modelappartementen, verkavelingen, nieuwbouw- en kijkwoningen hun deuren open tijdens Nieuwbouwzondag. De ideale gelegenheid voor iedereen met bouwplannen.

Foto Livios
  

Heb je bouwplannen? Dan sta je voor de keuze: zelf je project leiden, of het uitbesteden aan een sleutel-op-de-deurfirma. Die laatste optie heeft heel wat voordelen als je zelf weinig tijd hebt. De bouwfirma neemt je namelijk alles uit handen, waardoor je geen last hebt van kopzorgen. Offertes vergelijken, een aannemer zoeken, de juiste materialen kiezen,… Kies je voor sleutelklaar bouwen? Dan moet je je daar niet mee bezig houden!

Tip: Wil je in zee gaan met een sleutel-op-de-deurfirma? Dit gratis magazine helpt je op weg met heel wat tips, artikels en een handige keuzewijzer.

Inspiratie én advies

Tijdens Nieuwbouwzondag zetten heel wat bedrijven hun deuren voor jou open. Niet alleen in de kantoren, maar ook op hun bouwprojecten! Je kan een kijkje gaan nemen in een heel aantal kijkwoningen, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Niet alleen kan je daar volop inspiratie opdoen, experts staan ook klaar om al je vragen te beantwoorden.

Stippel je route uit

Benieuwd welke nieuwbouwprojecten je in jouw buurt kan bezoeken? Het volledige overzicht vind je in het magazine Kijkwoningen, dat op 26 april gratis bij Het Laatste Nieuws zit. Ook op www.nieuwbouwzondag.be vind je alle deelnemende bedrijven en hun kijkwoningen terug.  

Praktisch

  • Wat: meer dan 300 modelappartmenten, verkavelingen, nieuwbouw- en kijkwoningen
  • Waar: verspreid over heel Vlaanderen
  • Wanneer: zondag 28 april
  • Hoe laat: van 14 tot 17 uur

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/sleutel-op-de-deur/meer-dan-300-projecten-zetten-deuren-open-tijdens-nieuwbouwzondag/