livios logo

Wedstrijd: win een duoticket voor de film ‘Herself’

Kan je tussen al dat bouwen, renoveren en klussen door weleens een avondje rust en ontspanning gebruiken? Goed nieuws, want Livios mag vijf duotickets weggeven voor de film ‘Herself’. Zo geniet je niet alleen van een ontspannende filmavond, maar doe je misschien zelfs wat inspiratie op voor je eigen (ver)bouwproject.

Herself’ vertelt namelijk het verhaal van Sandra, een jonge moeder die na een gewelddadige relatie een nieuw leven wil opbouwen voor haarzelf en haar twee dochters. Als ze door een gebrek aan sociale woningen dakloos dreigt te worden, neemt ze zelf het heft in handen en bouwt ze eigenhandig een nieuw huis voor haar gezin. Met de steun van een aannemer, een architect en Peggy – de weduwe die ze helpt met het huishouden – stort ze zich in haar bouwavontuur.

Wedstrijd film herself still 1


© Kinepolis Film Distribution  

Wedstrijd film herself still 2


© Kinepolis Film Distribution  

De film speelt zich dan wel af in Dublin, het verhaal van Sandra is herkenbaar over de grenzen heen. Ook in Vlaanderen en België loopt de zoektocht naar een betaalbare, comfortabele woning namelijk niet altijd van een leien dakje. Benieuwd of en hoe Sandra in haar opzet slaagt? Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een van de vijf duotickets die we weggeven.

Wat je daarvoor moet doen? Stuur voor 27 september je antwoord op onderstaande schiftingsvraag naar redactie@livios.be. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd via mail. 

Wedstrijdvraag:

Hoeveel mensen hebben op zondag 26 september om 23u59 aan deze wedstrijd deelgenomen?

 

Veel succes!

Ontdek alvast de trailer van Herself:

 

Wedstrijdvoorwaarden:

  • De tickets zijn enkel geldig in een Kinepolis-bioscoop waar de film ‘Herself' op het programma staat (Kinepolis Antwerpen en Oostende)
  • Je moet op voorhand je ticket reserveren
  • De tickets gelden zowel door de week als in het weekend
  • Het is bij wet verboden om gewonnen tickets door te verkopen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/zelfbouw/wedstrijd-win-een-duoticket-voor-de-film-herself/