livios logo

Betaalbaar wonen? Warsco Units lanceert woonunit Cocon

Cocon is het nieuwe woonconcept van Warsco Units. Deze woonunit van 12 op 4 m is geschikt als starterswoning voor jongeren of als kangoeroewoning voor ouderen. Gezinnen kunnen de oppervlakte zelfs uitbreiden met een extra module.

Cocon is een woonunit van 12 m lang en 4 m breed met hoge plafonds van 2,8 m. Deze woonunit biedt al het nodige comfort van een woning: een volwaardige keuken en badkamer, 12 m kastruimte en meer dan 20 stopcontacten. Een groot voordeel volgens Warsco Units: de woonunit wordt in 12 weken besteld en gebouwd en in slechts 30 minuten bij jou geplaatst.

Foto Warsco Units
  

Foto Warsco Units
© Renaat Nijs Media  

Foto Warsco Units
© Renaat Nijs Media  

Foto Warsco Units
© Renaat Nijs Media  

Foto Warsco Units
© Renaat Nijs Media  

Foto Warsco Units
© Renaat Nijs Media  

48 m² comfort

De woonunit van 48 m² bestaat uit een inkomhal met eventueel twee dressingkasten en een glazen deur. Aansluitend bevindt zich de woonruimte met keuken. In het gangpad naar de slaapkamer is er ruimte voorzien om je wasmachine en droogkast in te bouwen in de kastenwand die doorloopt tot in de slaapkamer. Hier is een groot raam met schuifdeur waardoor je ook hier veel lichtinval hebt. Centraal in de unit ligt de badkamer. Die is volledig uitgerust met een handwasbak, spiegelkast, douchebak en toilet.

Duurzaam

Cocon voldoet aan de huidige EPB-normen en haalt een E-peil van 34 en S-peil van 25. Laat je de woonunit uitrusten met zonnepanelen? Dan behaal je een E-peil van 18 (1.200 Wp) of zelfs -5 (3.000 Wp). Standaard is er klimaatregeling met een warmtepompboiler voorzien voor verwarming, airconditioning en ventilatie.

Instapklaar

De afwerking van Cocon kan je nog zelf kiezen. Zowel voor de binnen- als buitenkant. Je hebt al een instapklare woonunit voor 99.500 euro, incl. btw, transport en levering. Wil je liever een casco-unit die je nog zelf kan inrichten? Dan betaal je 69.500 euro, incl. btw, transport en levering. 

Meer info: www.coconbywarsco.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/hoe-wil-ik-wonen/alternatieve-woonvormen/betaalbaar-wonen-warsco-units-lanceert-woonunit-cocon/