livios logo

Voor deze luxueuze boomhut hoef je niet ver te gaan

Je zag het vast al eens voorbij komen op je computerscherm of smartphone: boomhutten die baden in de grootste luxe. Wat als we je vertellen dat je voor zo'n loft helemaal niet ver hoeft te reizen? Dat je niet eens de landsgrenzen over moet? Juist ja, de eerste zogenaamde TreeLoft' maakt zijn intrede in België. 

Spiegelende ramen waarborgen de privacy van de TreeLoft.

Foto Your Nature
  

In Your Nature, een vakantiedomein in Antoing (Henegouwen), wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de eerste Belgische TreeLoft. Het concept is gebaseerd op de ouderwetse boomhut, maar dit exemplaar is zoveel meer dan dat.

57 m² luxe in de bomen

Twee slaapkamers, keuken, badkamer met regendouche, twee terrassen, een open haard én sauna? Niet bepaald iets wat je associeert met een boomhut... Toch is het dat wat je aantreft in de bossen van Antoing: in een boomhut met twee verdiepingen. Goed voor een oppervlakte van 57 m². 

 

Foto Your Nature
  

Foto Your Nature
  

Foto Your Nature
  

Foto Your Nature
  

Foto Your Nature
  

 

De TreeLoft is ontworpen met respect voor het milieu. Er is geen beton te bespeuren, de waterboiler wordt aangestuurd door een warmtepomp en elektrische verhitters krijgen hun stroom van de zonnepanelen op het domein. 

Een met de natuur

De volledig uit hout gebouwde boomhut bevindt zich op zo'n 3,5 meter hoogte. Mooi verstopt tussen de bomen. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval en creëeren de illusie dat je middenin de natuur zit. En slim: door gebruik te maken van spiegelglas, blijft je privacy volop gespaard.

Huren? Of kopen?

Vanaf volgend jaar is de TreeLoft af te huren als vakantiewoning. Breng jij graag een nachtje door in de natuur? In deze boomhut kost je dat zo'n 150 euro per nacht. Ben je helemaal verkocht aan het concept? Je kan de loft ook kopen, al kost je dat wel 190.000 euro.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/hoe-wil-ik-wonen/alternatieve-woonvormen/voor-deze-luxueuze-boomhut-hoef-je-niet-ver-te-gaan/