livios logo

Bouwer of verbouwer? Kom zondag gratis naar de Energiebeurs!

Omcirkel zondag 14 oktober in je agenda, want dan staat in Hasselt de Energiebeurs op het programma. Deze gratis beurs informeert jou als (ver)bouwer over alles wat met energiezuinigheid te maken heeft.

Infosessies

Foto Energiebeurs
  

Energiezuinig (ver)bouwen goed en wel, maar hoe pak je dat nu praktisch aan? Hoe maak je een keuze tussen al die verschillende technieken en systemen? Welke isolatie moet je kiezen en hoeveel moet je isoleren? Op de Energiebeurs krijg je praktische tips en concrete voorbeelden. Zo zijn er infosessies over verschillende onderwerpen als ventilatie, premies en zonneboilers. Schrijf je hier in!

Haal je gids gratis af!

Ook Verstandig Bouwen & Renoveren is aanwezig op de beurs. Deze lijvige gids is een onmisbare leidraad voor elke bouwer en verbouwer. Je vindt er alles in terug: van vloerafwerking tot elektriciteit, van dakisolatie tot ontwerp. Er is zelfs een heel hoofdstuk gewijd aan energie en duurzaamheid. Wil jij je project een boost geven? Klik dan hier en kom de gids gratis afhalen!

Praktisch

De Energiebeurs is een initiatief van sanitair- en verwarmingsspecialist Lambrechts en vindt plaats op zondag 14 oktober van 10 tot 17u in de Ethias Arena in Hasselt. Inkom is volledig gratis na registratie.

Meer weten?

Meer informatie vind je op de site van de Energiebeurs.

11 dingen die je moet weten over duurzaam en levenslang wonen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/hoe-wil-ik-wonen/duurzaam-en-levenslang-wonen/bouwer-of-verbouwer-kom-zondag-gratis-naar-de-energiebeurs/