livios logo

Energiebeurs Hasselt helpt je geld besparen

Foto Energiebeurs
  


  

Foto Verstandig Bouwen
  

Op zondag 11 oktober vindt in de Grenslandhallen in Hasselt de Energiebeurs plaats. Deze beurs met gratis toegang is het walhalla voor iedereen die zich optimaal wil informeren over de meest diverse mogelijkheden om een woning energiezuiniger te maken. Ook kan je er gratis een exemplaar van de bouwgids Verstandig Bouwen en Renoveren afhalen als je aan de nodige voorwaarden voldoet.

Op de Energiebeurs krijg je praktische tips en concrete voorbeelden om verstandig om te gaan met je energieverbruik. Je kan er heel wat informatie inwinnen over hernieuwbare energiesystemen zoals zonne-energie, ventilatie, condensatietechnieken, warmtepompen en regenwaterrecuperatie.

Infosessies

Daarnaast zijn er ook infosessies gepland. Onderwerpen zijn onder meer ‘tips en premies voor rationeel energiegebruik’, ‘Energiezuinig bouwen en wonen in 7 stappen’, ‘Ventileren met een minimum aan energieverlies’, ‘Thermische zonne-energie’… Vergeet je niet in te schrijven.

Gratis bouwgids

Op de Energiebeurs kan je ook de bouwgids Verstandig Bouwen & Renoveren krijgen. Dit lijvige boek beschrijft in 400 pagina’s het volledige bouwproces. Je kan het volledig gratis afhalen op de stand (Stand 4, hal 5) als je:

  • je een enquête invult (ter plekke of via www.verstandigbouwen.be, breng de code mee naar de beurs)
  • een officieel bouwdocument van maximaal 1 jaar oud – of een kopie ervan – kan voorleggen. Dit officiële document is een plan of voorontwerp op naam, bouwvergunning of –aanvraag, overeenkomst met architect of aannemer, een koopcontract van een bestaande woning of bouwgrond of een woonkredietaanvraag.
  • Voldoe je niet aan de voorwaarden? Op de Energiebeurs kan je toch nog een goede zaak doen en de bouwgids Verstandig Bouwen en Renoveren kopen aan 15 in plaats van 29 euro.

Praktisch

Zondag 11 oktober 2009
Grenslandhallen, Hasselt (ingang langs poort 44, achterzijde complex)
Van 10 tot 17 uur.
Gratis toegang
Meer info : www.lambrechts.eu

11 dingen die je moet weten over duurzaam en levenslang wonen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/hoe-wil-ik-wonen/duurzaam-en-levenslang-wonen/energiebeurs-hasselt-helpt-je-geld-besparen/