livios logo

Leer duurzaam bouwen op Infodag van Kamp C

In het voorbeeldprojct 'De Basis' maak je kennis met energiezuinige technieken.

Foto Kamp C
  

'Casana' is een passiefhuis op het terrein van Kamp C.

Foto Kamp C
  

Van plan om je bouw- of verbouwproject op een duurzame en energiezuinige manier aan te pakken? Dan kan je op zaterdag 17 oktober terecht bij Kamp C in Westerlo voor een gratis Infodag.

Tussen 10 en 17 uur kan je verschillende infosessies bijwonen die je leren wat je kan doen om je woning duurzaam en energiezuinig te bouwen. Je kan een rondleiding volgen in een van de voorbeeldgebouwen op het terrein van Kamp C. Of je brengt je bouwplan mee voor toegepast (en gratis) advies van een expert.

Subsidieadvies

Op de Infodag zijn er ook specialisten aanwezig die je kunnen helpen bij het zoeken naar de juiste subsidie of lening. Handig voor mensen die recht hebben op subsidies of premies, maar door het aanbod niet goed weten wat eerst gedaan.

Inschrijven op voorhand

Het is aangewezen om je op voorhand in te schrijven voor de infosessies. Wil je meer weten over passiefhuizen of hoe je een oud huis beter kan isoleren? Of vraag je je af met wie je allemaal rond tafel moet gaan zitten als je wil bouwen? Via dit overzicht van de infosessies kan je meteen ook inschrijven. Wel opgelet, want er zijn ook infosessies die op andere dagen doorgaan.

Infodag Duurzaam bouwen op Kamp C

Waar: Kamp C - Provinciaal Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen, Westerlo
Wanneer: 17 oktober 2009, 10 tot 17 uur
Prijs: Gratis

11 dingen die je moet weten over duurzaam en levenslang wonen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/hoe-wil-ik-wonen/duurzaam-en-levenslang-wonen/leer-duurzaam-bouwen-op-infodag-van-kamp-c/