livios logo

Neem deel aan onderzoek duurzaam wonen en win bioscoopticket

De Universiteit Antwerpen doet onderzoek naar educatie en vorming voor potentiële bouwers en verbouwers. Doel is na te gaan hoe je duurzaam bouwen meer kan stimuleren bij particulieren. De vragenlijst onderaan dit artikel is een onderdeel van het onderzoek. Vul ze nu in!

Met de vragenlijst willen de Universiteit Antwerpen zicht krijgen op de noden en wensen van de (ver)bouwers: welke informatie zoek je via welke kanalen? Waarom ben je net wel of niet bereid een investering te doen?

De enquête is gericht naar mensen die zich momenteel in de ontwerp-, uitvoering- of gebruiksfase van een bouw- of verbouwproject bevinden. Als je geen concrete plannen heeft, bent je uiteraard ook welkom om je mening te delen. Jouw mening telt. Er zijn geen foute antwoorden!

De enquête neemt amper 10 tot 15 minuten in beslag. Bovendien maak je kans op één van de 50 bioscooptickets. De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. Naam en adres zijn enkel nodig om de eventuele prijs te bezorgen.

De enquête

Vul nu de vragenlijst in.

De vragenlijst blijft beschikbaar tot 30 september 2008. De lijst met de bioscoopticketwinnaars verschijnt nadien op de IMDO-website (doorklikken naar DuWoBo).

11 dingen die je moet weten over duurzaam en levenslang wonen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/hoe-wil-ik-wonen/duurzaam-en-levenslang-wonen/neem-deel-aan-onderzoek-duurzaam-wonen-en-win-bioscoopticket/