livios logo

Toon je energiezuinige woning aan aspirant-bouwers

Foto Bond Beter Leefmilieu
  

Voor Open Klimaathuizen, een opendeurdag in energiezuinige woningen op 18 en 19 oktober, zoekt Bond Beter Leefmilieu eigenaars van energievriendelijke woningen, passiefhuizen en plusenergiehuizen.

Tijdens Open Klimaathuizen, tot vorig jaar bekend als Open Huizendagen delen de eigenaars hun bouw- en woonervaringen met kandidaat bouwers en verbouwers.

Woon je in een energiezuinige woning, in een passiefhuis of een plusenergiehuis? Ben je bovendien bereid om tijdens het weekend van Open Klimaathuizen je energiezuinige ervaringen te delen met aspirant-bouwers? Of ken je misschien eigenaars of bewoners van energievriendelijke woningen die hun woning willen openstellen en hun verhaal willen doen?

Kan je op één van bovenstaande vragen positief antwoorden, meld je dan hier rechtstreeks aan, of contacteer Dirk Knapen van BBL op 02 282 17 44. Of vraag andere eigenaars om zich aan te melden. Wie zich aanmeldt, krijgt een lijst met vragen over de woning en het gebruik ervan. De bezoekers kunnen zo vooraf een goed beeld krijgen over de woningen die ze willen bezoeken.

Kijk op deze pagina voor meer informatie over Open Klimaathuizen.

11 dingen die je moet weten over duurzaam en levenslang wonen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/hoe-wil-ik-wonen/duurzaam-en-levenslang-wonen/toon-je-energiezuinige-woning-aan-aspirant-bouwers/