livios logo

Het allereerste Livios Magazine: gratis bij Het Laatste Nieuws en De Morgen

Uitstekend nieuws voor alle (ver)bouwers in België. In samenwerking met De Persgroep Publishing, het mediabedrijf achter onder andere de kranten Het Laatste Nieuws en De Morgen, brengt Livios zijn eigen magazine uit! Ontdek de allereerste uitgave van het Livios Magazine op vrijdag 9 februari als bijlage bij de kranten Het Laatste Nieuws en De Morgen.

Ontdek de allereerste uitgave van het Livios Magazine op vrijdag 9 februari als bijlage bij de kranten Het Laatste Nieuws en De Morgen.

Foto Livios
  

Wat mag je verwachten? Een inspirerend magazine voor écht iedereen, van (ver)bouwers tot interieurfanaten. Met hedendaagse trends, binnenkijkers en handige tips en tricks rond bouwen en verbouwen.

Tipje van de sluier

We lichten alvast een tipje van de sluier van ons eerste magazine:

  • Ontdek dé badkamertrends van 2018;
  • Bouw zonder een financiële kater;
  • Maak jouw terras lenteklaar;
  • Of neem de handleiding voor jouw ultieme droomkeuken door.

Ook online

Livios Magazine verschijnt in 2018 in totaal vier keer bij jouw krant. De magazines verschijnen op 9 februari, 19 april, 20 september en 15 november 2018. Was je net te laat in de krantenwinkel? Geen nood, want je vindt het magazine straks ook online terug.

We wensen je alvast veel leesplezier!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/hoe-wil-ik-wonen/ver-bouwen-kopen-of-huren/het-allereerste-livios-magazine-gratis-bij-het-laatste-nieuws-en-de-morgen/