livios logo

(Ver)bouwplannen? Doe inspiratie op tijdens bis, bouw- en interieursalon

Wil jij het maximale halen uit je (ver)bouw- of interieurproject? Dan kan je tussen 2 en 10 oktober op het bis bouw- en interieursalon terecht in Flanders Expo in Gent, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen. Niet alleen ideaal om ideeën en inspiratie op te doen, maar ook om je plannen af te toetsen bij kwalitatieve verdelers en expertadvies in te winnen over je project. Bovendien maak je kans op een bezoek en ontwerp van interieurarchitect Bart Appeltans!

Bouw- en interieuradvies op maat

Ben je op zoek naar advies om je project tot een goed einde te brengen? Of je nu met vragen zit over een lening, premies, energie, interieurinrichting of werken met een architect … onze onafhankelijke specialisten beantwoorden ze allemaal tijdens een gratis en persoonlijke adviessessie van ongeveer 20 minuten.

Niet helemaal jouw ding? Dan zijn de groepssessies misschien meer iets voor jou. Daarin geeft een onafhankelijke expert je onder meer uitleg over de actuele (ver)bouwregelgeving, hoe je het best een lening onderhandelt, maar ook een hele lading praktische tips. Achteraf kan je hem of haar bestoken met al je projectspecifieke vragen.

Wil je weten hoe je je woning optimaal inricht? Voor je interieur kan je met al je plannen, foto’s en ideeën terecht bij de interieurspecialisten van onder meer Homiez en JPS Interior. Zij geven je graag advies op maat om je droomwoning werkelijkheid te maken!

bis bouw interieur 2021 voorstelling opleiding lezing

Foto bis bouw- en interieursalon
© Sandra Van Watermeulen  

bis bouw interieur 2021 Appeltans

Foto bis bouw- en interieursalon
© Sandra Van Watermeulen  

Win Bart Appeltans bij je thuis

Droom je van het perfecte interieur dat helemaal bij jou en je woning past? Goed nieuws: misschien kan je wel rekenen op de expertise van Bart Appeltans, de interieurgoeroe die sinds 2019 ook op tv oude, vervallen woningen omtovert tot heuse designpareltjes. Bij de winnaar van onze wedstrijd komt hij namelijk graag over de  vloer voor een persoonlijk gesprek. Op basis daarvan stelt hij een ontwerpbundel samen met 10 à 20 3D-concepten voor één ruimte. Ga je met hem in zee? Dan krijg je voor het ontwerp in kwestie nog 10% korting op zijn diensten.

Wil je kans maken? Registreer je dan op onze website voor een bezoek aan bis, vul de schiftingsvraag in en neem tussen 2 en 10 oktober een kijkje op de beurs in Flanders Expo. De winnaar wordt na 10 oktober bekendgemaakt. Veel succes!

Bis praktisch

Waar?                Flanders Expo, Maaltekouter 1 9051 Gent
Wanneer?          van 2 tot en met 10 oktober 2021
Openingsuren:  ma. tot vrij. van 13u tot 18.30u
                           zat. en zon. van 10u tot 18.30u
                           vrij. 8 oktober van 13u tot 23u
Tickets:              6 euro (enkel online te koop via bisbeurs.be/tickets. Geen kassa!) 

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/hoe-wil-ik-wonen/ver-bouwen-kopen-of-huren/ver-bouwplannen-doe-inspiratie-op-tijdens-bis-bouw-en-interieursalon/