livios logo

Dit is het duurste appartement van Brussel

Tegenwoordig moeten we extra nadenken als we een woning kopen of bouwen. Hoe gaan we wonen? Is een kangoeroewoning niets voor ons? Moeten we kleiner gaan bouwen? Hoe sterk moeten we isoleren? Maar hoe zeer we ook richting beneden kijken, aan de andere kant van de vastgoedmarkt is de sky gewoon the limit.

4.400.000

Het bewijs: sinds vorige week staat het duurste appartement van Brussel niet meer te koop. Je vindt het complex terug boven de gloednieuwe Apple Store op de Gulden Vlieslaan. Het prijskaartje? Maar eventjes 4.400.000 euro.

Het volledige gebouw bestaat uit 75 luxeappartementen met één tot drie kamers. Hoewel je voor het duurste appartement bijna 5 miljoen euro neertelt, zijn sommige onder hen ook 'al' te koop voor 297.000 euro. Dan moet je wel genoegen nemen met een wat kleinere versie.

Foto Cond'or
  

Foto Cond'or
  

Foto Cond'or
  

 

12.000

De prijs per vierkante meter? Een slordige 12.000 euro per vierkante meter. Je mag er dus van uit gaan dat het allerduurste appartement zo'n 350 vierkante meters telt. Niet slecht.

Toch spreken we hier nog niet over de duurste woning van het land. Zo zijn prijzen van 23.000 euro per vierkante meter al een feit.

Extraatjes

De kopers van deze luxeappartementen krijgen ten slotte nog een aantal extraatjes bovenop de aankoop. Zo mogen ze gebruik maken van de sportzaal en hun woning inrichten en bemeubelen voor een prijs tussen 10.000 en 70.000 euro.

Bron: L’Express

-------------------

Meer over:
Help ook andere bouwers en verbouwers op weg en deel dit artikel:

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/kopen/koopbudget-en-verzekeringen/dit-is-het-duurste-appartement-van-brussel/