livios logo

VIDEO: Zo ziet het duurste huis op de markt eruit

Zakenman Bruce Makowsky is  stinkend rijk. Hij ontwerpt schoenen en handtassen, maar ook kasten van huizen. Zo ook deze villa in het Amerikaanse Los Angeles. Momenteel staat de woning te koop voor een dikke 250 miljoen dollar oftewel 234 miljoen euro. Daarmee is dit de duurste woning op de markt.  

De riante villa heeft een oppervlakte van maar liefst 3.530 m². En elke vierkante meter baadt in luxe. Mooi meegenomen, zowel alles wat vast zit als wat los hangt is in de vraagprijs inbegrepen. En dat is heel wat...

Zowel binnen als buiten een prachtig uitzicht

De woning bevat 12 slaapkamers, 21 badkamers, drie keukens, verschillende eet- en loungeruimtes, een bar, een home-office,... het houdt niet op. In iedere ruimte heerst een overdaad aan luxe. Kijk maar naar de designmeubelen, dure materialen en stoffen of zelfs de decoratie. Er hangen zo'n 150 kunstwerken in de villa. En ja, ook deze zijn in de kost inbegrepen.

Grote glazen ramen zorgen ervoor dat je vanuit vrijwel iedere ruimte geniet van een prachtig uitzicht op de stad Los Angeles. Een uitzicht waarvan je ook geniet vanaf de verschillende patio's en de twee infinity pools. Deze villa is duidelijk de place-to-be voor een zwembadfeestje. Met een hele rij ligstoelen - zowel in als langs het zwembad - genieten heel wat gasten van het Californische zonnetje.

 


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  

 

Kostbaar wagenpark èn helikopter

Ook in de prijs inbegrepen: auto's en moto's met een gezamenlijke waarde van 28 miljoen euro en een Airwolfhelikopter. Die laatste werkt jammer genoeg niet meer, maar eerlijk... Wie deze woning kan betalen, kan zich wel een reparatie of zelfs nieuwe helikopter permitteren. Wie dorst krijgt van het bewonderen van al die uitgestalde wagens en moto's, heeft geluk. De toonzaal grenst aan een uitgebreide bar.  

En het houdt nog niet op...

Als je dacht dat we intussen door onze beknopte rondleiding waren, zat je mis. De villa heeft ook nog een privé-cinema ter beschikking. Twee zelfs, als je het grote scherm aan het zwembad meerekent. De sportieveling hang je uit in de fitness-zaal of op de mini-golfbaan of je leeft je uit in de spelletjeskamer inclusief een eigen bowlingbaan, biljart-, kicker- en pingpongtafel.

Relaxen doe je dan weer in het welnesscenter, incluis schoonheids- en kapperssalon. Ook honger en dorst zal je in deze riante villa niet lijden. In de twee wijnkelder vind je genoeg flessen om te kraken. In de snoepkamer trakteer je jezelf op meer dan 200.000 dollar aan snoep. Best wel eerst even de houdbaarheidsdatum checken...


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/kopen/koopbudget-en-verzekeringen/video-zo-ziet-het-duurste-huis-op-de-markt-eruit/