livios logo

Dit zijn de energiepremies voor renovaties in 2019

Ga je volgend jaar je bestaande woning renoveren of na-isoleren? Energiesparen.be geeft je een voorlopig overzicht van de energiepremies in 2019.

Voor facturen van 2019 kan je individuele premies aanvragen voor na-isolatie (dak of zoldervloer, buitenmuur via buiten- of binnenzijde, spouwmuur, vloer, beglazing) en de installatie van een warmtepomp, warmtepompboiler of zonneboiler.

Tip: wil je weten op welke premies jij recht hebt? Raadpleeg onze Premielinker.

Extra bonus voor totaalrenovatie

Vanaf drie investeringen uit een pakket van zeven (dak-, vloer-, muurisolatie, isolerende beglazing, ventilatiesysteem, zonneboiler, warmtepomp) heb je recht op de totaalrenovatiebonus. Dit is een extra bonus bovenop de individuele premies.

Opgelet: de tabel houdt rekening met een eerste principiële beslissing van de Vlaamse Regering om de premies licht te wijzigen. Dit najaar volgt de definitieve beslissing.

tabel energiepremies

De tabel houdt rekening met een eerste principiële beslissing van de Vlaamse Regering om de premies licht te wijzigen. Dit najaar volgt de definitieve beslissing.


© Energiesparen.be  

 

Meer info: www.energiesparen.be/subsidies

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/verbouwen/verbouwbudget-en-verzekeringen/dit-zijn-de-energiepremies-voor-renovaties-in-2019/