Nog verbouwinspiratie nodig? Schrijf je dan nu in voor Trek je Plan

In de rubriek Trek je Plan van Ik ga Bouwen gaan elke maand drie architecten aan de slag met bestaande ruimtes van onze lezers. Ben jij ook nog op zoek naar ideeën om een van de ruimtes in je woning onder handen te nemen? Bezorg ons dan jouw project.

Is je keuken niet zo praktisch ingericht of is de badkamer wat oubollig? Loop je vast op de indeling van je leefruimtes? Of weet je na al die jaren nog steeds niet wat je moet aanvangen met die ruimte onder het dak? Misschien kunnen wij wel helpen. Elke maand selecteren we voor het magazine Ik ga Bouwen één project waar drie architecten mee aan de slag gaan. Op basis van jouw wensen, werken zij een nieuw ontwerp uit voor de ruimte die jij onder handen wil nemen.

Schrijf je in!

Wat jij moet doen om in aanmerking te komen? Bezorg ons een plan en enkele mooie foto’s van je slaapkamer, badkamer, keuken, zolder…  en vermeld daarbij de afmetingen en belangrijkste aansluitingspunten (plaats van de radiator, wateraansluiting…). Geef ook kort even mee wat de ruimte typeert en, vooral, wat je wensen zijn. Wie weet halen we jouw project er wel uit en bezorgen onze architecten je frisse ideeën en advies op maat.

Aarzel dus niet en stuur je project door naar info@ikgabouwen.be.

Tip: Benieuwd wat je kan verwachten? Ontdek alvast enkele projecten van lezers die je zijn voorgegaan:

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media