livios logo

Livios en Ik ga Bouwen slaan de handen in elkaar

Livios en Ik ga Bouwen slaan de handen in elkaar. Beide merken hebben allebei een jarenlange expertise in de bouwsector. Nu ze beide onder de vleugels van DPG Media zitten, hebben ze besloten de krachten te bundelen en een nog sterker aanbod in de markt te zetten om iedereen die met zijn of haar woning bezig is – of het nu gaat om de bouw, renovatie of inrichting van je woning – te informeren en te inspireren. Zowel online als in print.


  

Het magazine Ik ga Bouwen blijft tien keer per jaar verschijnen onder de gekende naam. De website van Ik ga Bouwen wordt vanaf 1 mei ondergebracht bij Livios.be. Dat betekent dat je hier en in onze nieuwsbrieven vanaf dan ook veel meer inspiratie en reportages zal terugvinden.

Sterke combinatie van print en online

Al sinds 1998 is Livios de onbetwistbare nummer één online. De bouwsite helpt elke maand maar liefst 900.000 (ver)bouwers verder. En met bijna 50 jaren op de teller en meer dan 160.000 lezers per editie is ook het magazine Ik ga Bouwen een vaste waarde. Door die jarenlange ervaring en expertise nu te combineren, krijg je een uniek totaalconcept van online en print, waar de gezamenlijke focus van beide media centraal blijft staan: sterke content en inspiratie bieden aan bouwers en verbouwers.

13 dingen die je moet weten over verbouwpartners

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/verbouwen/verbouwpartners/livios-en-ik-ga-bouwen-slaan-de-handen-in-elkaar/