livios logo

Verbouwen? Denk na over je comfort met de Comforttool van Livios

Heb je verbouwplannen? Bekijk het totale plaatje en sta ook even stil bij het comfort in je woning. Samen met de UHasselt ontwierp Livios de Comforttool. Deze tool helpt je om het renovatiepotentieel van je woning in kaart te brengen: je ontdekt welke aspecten jij belangrijk vindt voor je comfort en op welke vlakken je woning nog aan comfort kan winnen. Dé ideale basis voor een doordacht renovatieplan!

Wat is comfort?

Een renovatie pak je best gecoördineerd aan, maar een goede voorbereiding is het halve werk!

Foto Getty Images
  

Comfort betekent voor iedereen iets anders: de ene vindt daglicht belangrijk, terwijl de andere meer belang aan privacy of veiligheid hecht. In onze Comforttool geef je aan welke aspecten voor jou zwaarder doorwegen. Zo denk je grondiger na over je plannen en krijg je een breder beeld voordat je aan je verbouwavontuur begint.

Ontdek het in 4 stappen

De Comforttool helpt je in vier stappen om het verbeterpotentieel van je woning te berekenen. Heb je alle stappen doorlopen? Dan weet je exact welke ingrepen nodig zijn om het comfort in jouw woning te verbeteren!

  • Vertel waar je woont en wat je wil verbouwen.
  • Beschrijf hoe je droomwoning eruit ziet.
  • Beoordeel je huidige woning.
  • Ontdek de verbeterpunten en ontvang persoonlijk renovatieadvies.

Basis voor je verbouwing

Een renovatie pak je best gecoördineerd aan, maar een goede voorbereiding is het halve werk! Gebruik je persoonlijk rapport als basis voor je renovatieproject. Zo stap je goed voorbereid naar je architect of aannemer. Samen met hem kan je je wensen bespreken en een renovatieplan op maat uitwerken.  

12 dingen die je moet weten over verbouwtechnieken


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/verbouwen/verbouwtechnieken/verbouwen-denk-na-over-je-comfort-met-de-comforttool-van-livios/