Een kant-en-klare woning kopen? Zo neem je de juiste beslissing

Heb jij geen zin in de kopzorgen die bij een bouwproject komen kijken? Dan is een kant-en-klare woning kopen de ideale oplossing. Toch is het ook dan niet vanzelfsprekend om meteen te weten wat je wil. Ontdek hier hoe je de juiste keuze maakt.

Wil jij ook te weten komen wat je écht verwacht van je nieuwe stekje? Dan is het een goed idee om op voorhand een aantal kijkwoningen te bezoeken. Niet alleen krijg je zo een beter beeld van de mogelijkheden, je doet ook meteen inspiratie op voor de inrichting en indeling van je leefruimtes. Bij projectontwikkelaar Danneels hoef je je geen zorgen te maken dat je een overhaaste beslissing neemt. Je krijgt er zowel alle info die je nodig hebt als een persoonlijke begeleiding op maat. Bovendien beschikken we over verschillende kijkwoningen waarin je op ontdekking kan gaan.

Moderne en slim ingedeelde kijkwoning in Jabbeke
In een nieuwe, rustige woonbuurt in Jabbeke bouwt Danneels momenteel verschillende moderne gezinswoningen met vier slaapkamers. Hoewel je er vlakbij het centrum woont, zit je er midden in het groen en is er alleen plaatselijk verkeer. De combinatie van witte sierpleister met zwart schrijnwerk en dito dakpannen zorgt voor een eigentijds contrast. Het interieur is dan weer afgewerkt met materialen die ook jij voor je nieuwe woning kan kiezen. Benieuwd hoe het er van binnen uitziet? Kom dan zeker zelf een kijkje nemen in de praktisch ingerichte kijkwoning met open indeling. Wie weet voel je je er meteen helemaal thuis.

Stijlvol wonen vlakbij Brugge centrum
Woon je liever in een grotere stad? Duid dan zeker een trip naar project De Klokke met stip aan in je agenda. Behalve de ruime woonkamer met open indeling is vooral de stijlvolle eilandkeuken er een echte eyecatcher. Het grote schuifraam laat heel wat daglicht binnen en geeft je toegang tot het terras en de gezellige stadstuin. Verder kan je er de vier slaapkamers en de complete badkamer met wastafel, bad en douche ontdekken. Bovendien beschik je er over een privéparkeerplaats en kan je de gemeenschappelijke fietsberging gebruiken. En dat allemaal vlakbij het centrum van Brugge!

De ideale locatie voor de rest van je leven
In woonproject De Blekerie in Brugge woon je midden in het groen en weg van het drukke stadsleven, terwijl je er toch middenin zit. Of je nu gaat shoppen, de kinderen naar school brengt of gaat uiteten, het kan allemaal op wandelafstand. Ideaal als je een perfect gelegen woning zoekt voor de rest van je leven. Want verder kan je niet alleen het appartement zelf met de lift bereiken, ook binnen is er een liftschacht voorzien. En net zoals alle projecten van Danneels zijn ook deze duplexappartementen gebouwd met duurzame materialen die je een gunstig E-peil bezorgen. Benieuwd? Kom er dan zeker zelf de lichtrijke leefruimtes, het zuidelijk georiënteerde terras en het zicht op de groene Bleekweide ontdekken.

Nog inspiratie nodig voor je droomhuis? Bezoek een van onze kijkwoningen.


Danneels, straf in aanbod en ontwikkelen van bouwgrond
Danneels, straf in aanbod en ontwikkelen van bouwgrond

Danneels heeft al méér dan 40 jaar een ijzersterke reputatie op het vlak van grondontwikkeling en de aan- en verkoop van bouwgrond.

Lees meer
Stijlvol nieuwbouwappartement op het marktplein
Stijlvol nieuwbouwappartement op het marktplein

Kijk binnen in een Danneels- modelappartement Dit kijkappartement bezoeken wanneer het jou past? Contacteer ons voor een afspraak.

Lees meer
Hedendaags wonen in Wetteren
Hedendaags wonen in Wetteren

Aan het Schollaertshof in Overbeke (Wetteren) realiseert Danneels momenteel een gloednieuwe woonbuurt met een mix van energiezuinige nieuwbouwwoningen en - ...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Artikels van onze redactie