Kant-en-klaar én duurzaam bouwen? Hier ben je aan het juiste adres

Ben jij op zoek naar een duurzame en energiezuinige woning? En wil je van alle comfort kunnen genieten in een rustige buurt, zonder alle stress die bij een bouwproces komt kijken? Dan vind je tussen deze drie nieuwbouwprojecten vast jouw kant-en-klare droomwoning!

BEN wonen in Berlaar

In de Nachtegaalstraat in Berlaar vind je dertien splinternieuwe, moderne BEN-woningen van projectontwikkelaar Danneels. Afhankelijk van je gezinsgrootte kan je kiezen voor drie of vier slaapkamers. Op een tot in de puntjes en met kwalitatieve materialen afgewerkte woning kan je in ieder geval rekenen, oprit en carport inbegrepen. Je nieuwe keuken, badkamer en vloeren kan je bovendien nog zelf kiezen, zodat je interieur helemaal bij jouw smaak past. En hoewel je er in een rustige, kindvriendelijke buurt terechtkomt, woon je er toch op wandelafstand van scholen, winkels en alle andere voorzieningen die je nodig hebt.

Gunstig E-peil in Ravels

Kan een hedendaags-landelijke stijl jou wel bekoren? Dan vind je zeker jouw ding in de Elzenstraat in Ravels, waar Danneels een familievriendelijke nieuwe buurt met acht halfopen bebouwingen ontwikkelt. Door hun energiezuinige E-peil van E20 kan je niet alleen rekenen op een lage energiefactuur, je hoeft ook vijf jaar lang geen onroerende voorheffing te betalen. Verder geniet je er binnen van lichtrijke leefruimtes, een ingerichte keuken en badkamer en buiten van een terras, oprit met carport en een gezellige tuin. Alle woningen beschikken over drie afgewerkte slaapkamers met de optie om een vierde in te richten.

Alle moderne technieken in Wetteren

Ook aan het Schollaertshof in Wetteren vind je tal van volledig afgewerkte, duurzame woningen en appartementen. De nieuwe, familievriendelijke woonbuurt omvat veertien moderne nieuwbouwwoningen, twee appartementen en nog een aparte woonresidentie met dertien appartementen. Welke woonvorm jouw voorkeur ook wegdraagt, je ontvlucht er het drukke stadsleven en komt helemaal tot rust vlak bij de oevers van de Schelde. En dat zonder aan bereikbaarheid in te boeten.

Door de vloerverwarming, zonnepanelen en het ventilatiesysteem met warmterecuperatie beschikken alle veertien halfopen en gesloten bebouwingen over een laag E-peil. Bovendien sluiten de woningen qua stijl perfect aan bij de dertien energiezuinige appartementen in de nieuwe residentie Esdoorn. Je kan er kiezen voor een, twee of drie slaapkamers en een oppervlakte van 78 tot 144 m². Van een praktische inrichting, veel lichtinval en een mooi terras geniet je er sowieso. De appartementen komen ook in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief op sloop en heropbouw, zodat je duizenden euro’s bespaart. Mooi meegenomen! Een duurzame kant-en-klare woning kopen? Check hier nog meer projecten van Danneels.


Hedendaags wonen in Wetteren
Hedendaags wonen in Wetteren

Aan het Schollaertshof in Overbeke (Wetteren) realiseert Danneels momenteel een gloednieuwe woonbuurt met een mix van energiezuinige nieuwbouwwoningen en - ...

Lees meer
Stijlvol nieuwbouwappartement op het marktplein
Stijlvol nieuwbouwappartement op het marktplein

Kijk binnen in een Danneels- modelappartement Dit kijkappartement bezoeken wanneer het jou past? Contacteer ons voor een afspraak.

Lees meer
Danneels, straf in aanbod en ontwikkelen van bouwgrond
Danneels, straf in aanbod en ontwikkelen van bouwgrond

Danneels heeft al méér dan 40 jaar een ijzersterke reputatie op het vlak van grondontwikkeling en de aan- en verkoop van bouwgrond.

Lees meer
Lees meer van deze partner

Artikels van onze redactie