Investeren in een tweede woning? Deze kant-en-klare projecten zijn ideaal

Ben jij het ook beu dat je spaarboekje niks opbrengt? De beste manier om daar wat aan te doen, is door je zuurverdiende centen aan het werk te zetten. En met een tweede huis of appartement als investering of appeltje voor de dorst zit je altijd goed. Je kan er zelf in gaan wonen als je een dagje ouder wordt, maar het ook verhuren. Zeker met een nieuwbouw die aan alle normen voldoet, hoef je je om waardeverlies geen zorgen te maken. Tussen deze kant-en-klare projecten vind je misschien wel de ideale investering!

Appartementen in hedendaagse architectuur
Ben je eerst en vooral in de markt voor een appartement? Dan vind je op de hoek van de Bruggestraat en de Lichterveldestraat in Zwevezele de nieuwe residentie Pegasus, een klassevol appartementsgebouw in hedendaagse architectuur van projectontwikkelaar Danneels. Je kan er kiezen voor appartementen met twee of drie slaapkamers, één of twee badkamers, een terras voor- of achteraan of zelfs een aan beide kanten. Een aantal appartementen beschikt zelfs over een tuin. Mooi meegenomen: door de nieuwe regeling rond sloop en heropbouw betaal je er amper 6% btw op.

Familievriendelijke woonbuurt
In Wetteren vind je zowel kant-en-klare appartementen als woningen terug. In Overbeke bouwt Danneels namelijk veertien moderne nieuwbouwwoningen en twee appartementen in een nieuwe, familievriendelijke woonbuurt aan het Schollaertshof. Je ontvlucht er het drukke stadsleven zonder aan bereikbaarheid in te boeten. Of een halfopen of gesloten bebouwing nu je voorkeur wegdraagt of een appartement: je kan rekenen op een kwalitatieve afwerking, een praktische indeling én een laag E-peil dat je energiefactuur binnen de perken houdt. Liever een appartement in een echt appartementsgebouw? Dan vind je vlakbij in residentie Esdoorn vast wat je zoekt.

Tuin, terras of allebei?
Ook in Gistel kan je tussen een huis of appartement kiezen. Op de hoek van de Koolaerdstraat en de Oostendsebaan bouwt Danneels veertien nieuwe gezinswoningen in een hedendaagse architectuur. De buurt blinkt uit in bereikbaarheid, zowel als het gaat om autowegen als om de nabijheid van scholen, winkels en nog veel meer. Alle woningen beschikken over drie of vier ruime slaapkamers, een kwalitatieve afwerking en een gunstig E-peil. Ideaal voor een toekomstgerichte investering! In de residentie Koolaerd vind je dan weer zes appartementen met een, twee of drie slaapkamers, een tuin en/of terras en een open, lichtrijke indeling.

In alle comfort
Liever wat dichter bij de stad, zonder echt in de drukte te zitten? Dan vind je in de Aambeeldstraat in Wilsele (Leuven) acht rustig gelegen nieuwbouwwoningen die aan je wensen voldoen. De ruime en lichtrijke woonkamer, een volledig ingerichte keuken en badkamer, drie slaapkamers, een aangelegd terras met oprit en carport en een tuin met veel zoninval … Alle troeven die je nodig hebt om in alle comfort te wonen of het huis snel te verhuren. Bonus: door het lage E-peil betaal je er vijf jaar lang geen onroerende voorheffing.

Zoek je een investering die echt iets opbrengt? Ontdek de woningen van Danneels.


Hedendaags wonen in Wetteren
Hedendaags wonen in Wetteren

Aan het Schollaertshof in Overbeke (Wetteren) realiseert Danneels momenteel een gloednieuwe woonbuurt met een mix van energiezuinige nieuwbouwwoningen en - ...

Lees meer
Stijlvol nieuwbouwappartement op het marktplein
Stijlvol nieuwbouwappartement op het marktplein

Kijk binnen in een Danneels- modelappartement Dit kijkappartement bezoeken wanneer het jou past? Contacteer ons voor een afspraak.

Lees meer
Danneels, straf in aanbod en ontwikkelen van bouwgrond
Danneels, straf in aanbod en ontwikkelen van bouwgrond

Danneels heeft al méér dan 40 jaar een ijzersterke reputatie op het vlak van grondontwikkeling en de aan- en verkoop van bouwgrond.

Lees meer
Lees meer van deze partner

Artikels van onze redactie

 • 6 vragen over pleisterwerken

  Bij dit precisiewerkje komt heel wat kijken. Hoog tijd om enkele veelvoorkomende situaties verder uit te diepen.

  Lees meer
 • Je waterfactuur halveren? Maak gebruik van gratis regenwater

  Zo’n 50 procent van je totale waterverbruik kan je perfect opvangen met regenwater. Met een regenwaterput sla je bovendien drie vliegen in één klap.

  Lees meer
 • Op vakantie? Met deze 5 tips laat je je woning veilig achter

  De politie registreert tientallen woninginbraken per dag in België. Met deze tips vertrek je met een gerust hart op vakantie!

  Lees meer
 • Splitskopen: koop eerst het huis en pas later de grond

  Recent is er in Puurs een woonproject voorgesteld met een specifieke koopformule: splitskopen. Zo kan je op een betaalbare manier een huis kopen.

  Lees meer