Op zoek naar een kant-en-klare woning? Met deze projecten ben je klaar voor de toekomst

Zoek jij een nieuwe woonst waar je zonder zorgen kan intrekken? En waar je ook meteen de rest van je leven goed zit? Dan is een kant-en-klaar huis of appartement de ideale optie, want zo vermijd je alle stress en kopzorgen die bij een bouwproject komen kijken. Projectontwikkelaar Danneels werkt je woning bovendien sleutel-op-de-deur af met kwalitatieve materialen, aan een vaste prijs en tegen de afgesproken einddatum. En door het lage E-peil zijn hun woningen ook toekomstproof. Een voorproefje? Ontdek deze projecten!

Wonen in een eyecatcher nabij de Brugse binnenstad

In de Koningin Astridlaan in Brugge verrijst de komende jaren de Queen’s Tower, een gebouw van zeven verdiepingen hoog met gloednieuwe, op-en-top afgewerkte en toekomstgerichte appartementen. Dankzij de 25 m hoge schuine betonwand die warm hout elegant combineert met grote glaspartijen, woon je er in een echte eyecatcher. En dat vlak bij de charmante Brugse binnenstad. Je kan er kiezen tussen appartementen met twee of drie slaapkamers en een of twee op maat gemaakte badkamers. En niet alleen vanuit je lichtrijke leefruimtes met plafondhoge landschapsramen geniet je er van het exclusieve uitzicht op de omgeving en het stadscentrum, maar ook vanop je comfortabele terras.

Stijlvol en energiezuinig wonen in een rustige buurt in Ravels

Aan de Elzenstraat in Ravels ontwikkelt Danneels een familievriendelijke buurt met acht halfopen bebouwingen in een hedendaags-landelijke stijl. Binnen geniet je van een lichtrijke leefruimte met een ingerichte keuken en badkamer en vier slaapkamers, buiten heb je je eigen tuin en terras, oprit en zelfs een carport. Bovendien zijn de woningen klaar voor de toekomst. Ze beschikken over een E-peil van E20, waardoor je op een lage energiefactuur kan rekenen en vijf jaar lang geen onroerende voorheffing betaalt. Je keuken, badkamer, vloer- en wandtegels kies je bovendien zelf, zodat die helemaal bij jouw stijl passen.

Moderne nieuwbouwwoningen met ruime tuin in Knesselare

Ook in het centrum van Knesselare, langs de Kloosterstraat, werkt Danneels de komende maanden een familievriendelijk woonproject af. Je vindt er twintig moderne BEN-woningen in een mix van open en halfopen bebouwingen. De lichtrijke en energiezuinige woningen beschikken allemaal over open leefruimtes, grote raampartijen en een ingerichte keuken, badkamer en drie of vier slaapkamers. De zongerichte tuinen bieden je bovendien een mooi uitzicht op de omliggende velden.

Waarom je voor je nieuwe woning bij Danneels moet zijn? Omdat we veel aandacht besteden aan een optimale woningindeling, een lage energiebehoefte en een aangenaam binnenklimaat. Omdat je je nieuwe keuken, badkamer en de rest van je interieur naar je eigen smaak kan afwerken met verfijnde kwaliteitsmaterialen. En omdat onze klantenbegeleiders altijd voor je klaarstaan doorheen het hele traject.

Wil jij ook kant-en-klaar kopen? Ontdek nog meer nieuwbouwprojecten van Danneels.


Hedendaags landelijk wonen in Lievegem
Hedendaags landelijk wonen in Lievegem

Deze ruime halfopen bebouwing in landelijke architectuur bevindt zich op het lot 1, helemaal vooraan onze nieuwe woonbuurt in Lievegem (Lovendegem).

Lees meer
Moderne halfopen bebouwing in Astene (Deinze)
Moderne halfopen bebouwing in Astene (Deinze)

In de nieuwe woonbuurt in Astene (Deinze) werkte Danneels net haar nieuwste kijkwoning af.

Lees meer
Kant-en-klaar én duurzaam bouwen? Hier ben je aan het juiste adres
Kant-en-klaar én duurzaam bouwen? Hier ben je aan het juiste adres

Ben jij op zoek naar een duurzame en energiezuinige woning? En wil je van alle comfort kunnen genieten in een rustige buurt, zonder alle stress die bij een ...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Artikels van onze redactie