Budgetraming: Hoeveel kosten de technieken voor jouw (ver)bouwproject.

Proficiat: je gaat bouwen of verbouwen! Met onze online calculator kan je snel en eenvoudig berekenen hoeveel budget je moet voorzien voor het plaatsen van de technieken in jouw bouwproject.

Na enkele korte vragen krijg je van ons een budgetraming voor de verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitaire installatie op maat van jouw project. Daarmee heb je alvast een idee hoeveel je kan besparen met onze slimme zelfbouwpakketten.

Je zal versteld staan dat je al snel meer dan 50% kan besparen met Easykit. We besparen niet op kwaliteit en service!

Zijn je bouwplannen klaar en wil je graag een gratis gedetailleerde studie en offerte op maat van jouw project, dan nodigen we je graag uit in één van onze 9 Easykit toonzalen. Plaats samen met Easykit jouw technieken, je kan meer dan je denkt.

Wij begeleiden je voor, tijdens en na de werken. De eenvoudige werken doe je zelf met de ondersteuning van onze opleidingen, instructieboeken en je eigen Easykit coach. De moeilijkere werken die doe je samen met onze Easykit vakman.

Dat is slimme zelfbouw!

Bereken hier het budget voor jouw technieken.
Bereken hier het budget voor jouw technieken
Kom langs in één van onze 9 Easykit toonzalen.


Extra bouwbudget
Extra bouwbudget

Vraag voor 15/03/2022 je offerte(s) aan in één van onze 12 Easykittoonzalen en ontvang een extra korting van € 100 peraankoopschijf van € 2000 (exclusief...

Lees meer
Easykit Slimme Zelfbouw opent derde toonzaal in coronajaar
Easykit Slimme Zelfbouw opent derde toonzaal in coronajaar

Met de opening in Oudenaarde realiseert Easykit Slimme Zelfbouw drie nieuwe toonzalen in één jaar. Met de opening van dit nieuwe filiaal verstevigt...

Lees meer
Gratis tickets voor de BISbeurs!
Gratis tickets voor de BISbeurs!

Met Easykit gratis naar de BISbeurs. Kom en ontdek de voordelen van onze slimme zelfbouw!

Lees meer
Lees meer van deze partner

Artikels van onze redactie