Ga je voor een badkamerrenovatie? Overweeg zeker ook vloerverwarming. Alleen maar voordelen!

Bij een badkamerrenovatie denk je meestal eerst aan het esthetische aspect: nieuwe tegels en modern meubilair. Maar vergeet ook de basis van comfort niet: verwarming. Hecht je belang aan duurzaamheid, kies dan voor de elektrische DITRA-HEAT vloer- én wandverwarming van Steylaerts. Met dit energiezuinige en efficiënte systeem geniet je – naast lekker warme voeten – van tal van voordelen.

Energiezuinig en efficiënt

De grootste pluspunten van vloerverwarming zijn efficiëntie en energiezuinigheid. Daar waar de warme lucht van een klassieke radiator stijgt, glijdt de warmte bij vloerverwarming vanuit de vloer langs je lichaam. De beweging van die warmtegolven voelt veel warmer dan ‘stilstaande’ opgewarmde lucht. Hierdoor kan je de temperatuur makkelijk 2 graden lager instellen dan bij een radiator. En dat verschil zal je merken op je energiefactuur.

Comfortabel en gezellig warm

Je eerste stappen in de badkamer op een lekker warme vloer zetten, maakt opstaan ’s morgensvroeg een stuk aangenamer. En ook je me-time-momentjes worden comfortabeler, zonder kille badkamervloer. De DITRA-HEAT vloerverwarming van Schlüter zorgt voor een gelijkmatige opwarming van je badkamer en warmt niet enkel je voeten, maar je volledige lichaam.

Makkelijk programmeerbaar

Vloerverwarming heeft een eigen thermostaat en is dus apart te programmeren, los van de andere thermostaten in je woning. Je stelt dus zelf de gewenste badkamertemperatuur in.

Functioneel en esthetisch

In de meeste gevallen kan een onzichtbaar vloerverwarmingssysteem je bestaande centrale of elektrische verwarming grotendeels vervangen. Zo hoef je in een kleinere badkamer geen klassieke radiator meer te hangen, en dat is een enorm voordeel. Je spaart er belangrijke ruimte mee uit en maakt je badkamer esthetischer, strakker en minimalistischer.

De Ditra-Heat vloerverwarming kan trouwens niet enkel in je vloer maar ook in je muur geïnstalleerd worden, waar je maar wil!

Hygiënisch en gezond

Vloerverwarming is proper én onderhoudsvriendelijk. De geleidelijke opwarming zorgt ervoor dat vocht sneller opdroogt. Zelfs tot in de kleinste hoekjes. In tegenstelling tot bij een radiator, wordt schimmelvorming hierdoor meer vermeden. Een radiator blaast stofdeeltjes bovendien door de lucht. Vloerverwarming is dus een stuk hygiënischer en gezonder.

Warme voeten actie

Steylaerts is al jaren dé specialist in badkamerrenovaties van a tot z. Wil je je badkamer in een nieuw jasje steken? Dan is het hét moment om te kiezen voor vloerverwarming. Tijdens de maand januari krijg je gratis vloerverwarming bij je badkamerrenovatie bij Steylaerts. De actie loopt tot en met 31 januari 2023 en is geldig voor elke badkamerrenovatie vanaf 23.000 euro, exclusief btw. Bij de gratis elektrische Ditra-Heat vloerverwarming geniet je van een forfaitaire korting van 1.500 euro + btw.

Maak een afspraak en geniet snel van warme voeten in je badkamer!


Je badkamer renoveren? Ga voor méér comfort met vloerverwarming!
Je badkamer renoveren? Ga voor méér comfort met vloerverwarming!

Heeft jouw badkamer zijn beste tijd gehad? Bij Steylaerts renoveren we jouw badkamer met oog voor comfort en zoeken we samen met jou naar de juiste balans...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Artikels van onze redactie

 • Kan je besparen door casco te kopen?

  Casco kopen betekent dat je eigenlijk enkel het skelet koopt. Door de woning grotendeels zelf af te werken, volgens je budget, kan je heel wat besparen.

  Lees meer
 • 7 tips voor een badkamer voor alle leeftijden

  Gladde vloeren, een opstap voor je douche... de badkamer houdt een aantal hindernissen in voor jong en oud. Met deze tips hou je het veilig en praktisch.

  Lees meer
 • Van badkamermeubel tot spiegel: zo richt je je badkamer in

  Inspiratie om je badkamer in te richten, heb je nooit genoeg. Onze woonexpert geeft je de beste tips om je badkamer efficiënt en mooi in te richten.

  Lees meer
 • Onze grootste badkamerfrustratie? Tandpastavlekken!

  GROHE liet onderzoeken wat de voornaamste badkamergewoontes én -frustraties zijn van Belgen. En dat levert verrassende resultaten op.

  Lees meer