Je badkamer renoveren? Ga voor méér comfort met vloerverwarming!

Heeft jouw badkamer zijn beste tijd gehad? Bij Steylaerts renoveren we jouw badkamer met oog voor comfort en zoeken we samen met jou naar de juiste balans tussen mooi, functioneel én duurzaam. Gun je jezelf graag wat extra luxe? Dan is vloerverwarming dé ideale manier om je badkamer te verwarmen. En het is nog eens energiezuinig ook!

Je badkamer renoveren

Is je badkamer dringend aan een upgrade toe? Wil je graag je bad vervangen door een ruime inloopdouche? Of droom je van een nieuwe tegelvloer? Bij een badkamerrenovatie is het hét ideale moment om na te denken over hoe je de ruimte gaat verwarmen. Want niemand komt graag in een koude badkamer binnen. Vind je comfort belangrijk? Dan is vloerverwarming een slimme keuze. Bij Steylaerts breken we je oude badkamer en vloer uit, voorzien we de vloerverwarming en nieuwe leidingen en plaatsen we je nieuwe vloer en sanitair. En dit slechts in 14 dagen. Ontdek hier hoe we te werk gaan.

Vloerverwarming: comfortabel én energiezuinig

Met vloerverwarming in je badkamer verhoog je jouw comfort. Je krijgt namelijk een aangenaam warm vloeroppervlak, waardoor je nooit meer koude voeten hebt. In een kleine badkamer heb je zelfs geen extra bijverwarming nodig! Omdat je op lage temperatuur verwarmt, is vloerverwarming ook energiezuinig. De warmte stijgt op vanuit je vloer, waardoor je het sneller als warm ervaart. Daardoor kan je de temperatuur makkelijk twee graden lager instellen dan bij radiatoren, en dat scheelt al snel wat op je energiefactuur. Lees hier meer over de voordelen van vloerverwarming.

Eenvoudig te programmeren

Er bestaan verschillende types vloerverwarming. Bij Steylaerts kiezen we voor het elektrische DITRA-HEAT vloerverwarmingssysteem van Schlüter. Dat bestaat uit een polyproyleenmat met noppenstructuur. Tussen die noppen worden de verwarmingskabels gelegd. Afwerken doe je met een stijlvolle vloer naar keuze. Bij dit type vloerverwarming krijg je een aparte thermostaat waarmee je de temperatuur in je badkamer eenvoudig instelt. Je kan ook verschillende warmteschema’s programmeren zodat het ’s ochtends en ’s avonds aangenaam warm is wanneer je in de badkamer bent.

Gratis vloerverwarming in januari

Wil jij ook genieten van warme voeten in je badkamer? Steylaerts maakt je droombadkamer helemaal af: de hele maand januari krijg je namelijk gratis vloerverwarming bij jouw badkamerrenovatie. Profiteer nog tot en met 31 januari van deze actie en maak alvast een afspraak in de showroom in Lier of Temse om jouw plannen te bespreken.

Meer weten over vloerverwarming in je badkamer? Surf naar www.steylaerts.be.


Ga je voor een badkamerrenovatie? Overweeg zeker ook vloerverwarming. Alleen maar voordelen!
Ga je voor een badkamerrenovatie? Overweeg zeker ook vloerverwarming. Alleen maar voordelen!

Bij een badkamerrenovatie denk je meestal eerst aan het esthetische aspect: nieuwe tegels en modern meubilair. Maar vergeet ook de basis van comfort niet:...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Artikels van onze redactie