De ideale temperatuur tijdens het douchen? Facq heeft de oplossing

's Morgens douchen om goed wakker te worden is net zo belangrijk als een vers gezet kopje koffie. Of douche je liever 's avonds? Het moment van de dag maakt niet uit, de tijd onder de douche moet ontspannend en effectief zijn. Niets is vervelender dan onverwachte schommelingen in de temperatuur van het douchewater. Gelukkig heeft Facq daar iets op gevonden.

Dankzij de thermostaatkranen met de TurboStat-technologie van Grohe bespaar je niet alleen tijd, maar vermijd je ook waterverspilling. De kraan geeft je de mogelijkheid om de watertemperatuur in een fractie van een seconde in te stellen en die gedurende de hele douche te behouden. Je verliest geen tijd met het instellen van de watertemperatuur en kan volop genieten van een relaxmoment onder de douche.

Safety first

Gaat je voorkeur uit naar optimale veiligheid? Dan kies je best voor de Grotherm 1000 Performance thermostaatkraan. Deze kraan is voorzien van de CoolTouch-technologie, die een soort barrière creëert tussen het warme water en het chroomoppervlak. Hierdoor wordt het volledige buitenoppervlak van de kraan nooit warmer dan het water en voorkom je dat je je eraan verbrandt. Een praktische en geruststellende oplossing, vooral voor gezinnen met kinderen. Bovendien maakt de kartelstructuur van de ProGrip-handgreep het gebruik ervan gemakkelijker, zelfs met glibberige handen vol zeep. Tot slot bespaart de Grohe EcoButton, die op heel wat kranen aangebracht is, tot 50% water tijdens het douchen.

100% zen

Wil je een stapje verder gaan? Combineer je favoriete kraan met een compleet douchesysteem. Dankzij de mix van een betrouwbare thermostaat die het debiet en de ideale watertemperatuur regelt, een praktische handdouche en een wellness hoofddouche geniet je optimaal van jouw moment onder de douche. De Grohe Euphoria 260 douchesystemen zijn bijvoorbeeld uitgerust met drie soorten stralen en een ProGrip-handgreep. De Grohe Euphoria 310 douchesystemen daarentegen maken indruk met hun royale hoofddouche.

Info en promoties op facq.be.


Vind bij FACQ het ideale meubel voor de kleine badkamer
Vind bij FACQ het ideale meubel voor de kleine badkamer

De oppervlakte van jouw badkamer is beperkt maar je droomt er toch van een wastafelmeubel en komolkast te installeren? FACQ maakt dit mogelijk. De...

Lees meer
Olie gevulde elektrische radiatoren, vaak een slimme keuze!
Olie gevulde elektrische radiatoren, vaak een slimme keuze!

Het valt niet meer te ontkennen, de herfst is definitief in het land en de verwarmingsketels draaien al op volle kracht. Misschien denk je er aan om je...

Lees meer
De kracht van kleur volgens FACQ
De kracht van kleur volgens FACQ

Breng kleur in jouw badkamer! Met de juiste kleur verander je de sfeer in jouw badkamer en geef je deze een jeugdige uitstraling. Van bruin tot groen, over ...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Artikels van onze redactie

 • Van badkamermeubel tot spiegel: zo richt je je badkamer in

  Inspiratie om je badkamer in te richten, heb je nooit genoeg. Onze woonexpert geeft je de beste tips om je badkamer efficiënt en mooi in te richten.

  Lees meer
 • 7 tips voor een badkamer voor alle leeftijden

  Gladde vloeren, een opstap voor je douche... de badkamer houdt een aantal hindernissen in voor jong en oud. Met deze tips hou je het veilig en praktisch.

  Lees meer
 • Onze grootste badkamerfrustratie? Tandpastavlekken!

  GROHE liet onderzoeken wat de voornaamste badkamergewoontes én -frustraties zijn van Belgen. En dat levert verrassende resultaten op.

  Lees meer
 • Van badkamer tot spa: dit zijn je opties

  Heerlijk ontspannen in je badkamer? Met deze opties kom je volledig tot rust en plan je wat me-time in. Van een regendouche tot een massagebad.

  Lees meer