Ventilatiesysteem D: Zehnder ComfoAir Q

Droomt u van een ongestoorde en verkwikkende slaap? Vertrouw dan op Zehnder ComfoAir Q voor de stilste ventilatie en de beste luchtkwaliteit. Zo kan je zorgenvrij ademen en genieten van stille ventilatie en een optimaal binnenklimaat dankzij comforttechnologie. Met zijn performante stof- en pollenfilters kan je met de ComfoAir Q in elk seizoen zorgenvrij ademen. Bovendien zorgen de nieuwste sensortechnologie en stilste ventilatoren voor een op jouw wensen afgestemd binnenklimaat en een rustige omgeving.

De Zehnder ComfoAir Q realiseert met zijn innovatieve technologieën de hoogste warmteterugwinning bij het laagste energieverbruik, wat zich vertaalt in het beste energielabel. De krachtige diamantvormige warmtewisselaar en de innovatieve modulerende bypass maken een maximale en intelligente warmteterugwinning in alle seizoenen mogelijk. Via het ingebouwde scherm van de ComfoAir Q, met externe bedieningen of heel eenvoudig via Smartphone of tablet navigeer je op intuïtieve manier door de verschillende menu’s, controleer je de werking van jouw ventilatiesysteem, de luchtkwaliteit of de filterstatus. Een filterwizard informeert je tijdig wanneer en hoe de filters moeten vervangen worden.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie, is dit dus steeds de juiste oplossing. Zehnder combineert de modernste ComfoAir Q technologie met een perfect compatibel luchtverdeelsysteem.

Ontdek hier alles over de Zehnder ComfoAir Q
Ontdek hier alles over de Zehnder ComfoAir Q
Bekijk de eenvoudige installatie van de Zehnder ComfoAir Q


Zehnder Designradiatoren
Zehnder Designradiatoren

Zehnder designradiatoren maken elke ruimte warmer en mooier. Ze zijn ontworpen door bekende designers en overtuigen door hun uitstekende functionaliteit en ...

Lees meer
Warmtecomfort in de badkamer: Zehnder Zenia
Warmtecomfort in de badkamer: Zehnder Zenia

Aan geen enkele ruimte in de woning worden zo'n complexe eisen gesteld voor een comfortabel binnenklimaat als aan de badkamer.

Lees meer
Aardwarmtewisselaar: Zehnder ComfoFond-L Q
Aardwarmtewisselaar: Zehnder ComfoFond-L Q

De Zehnder ComfoFond-L Q zorgt het hele jaar door voor een verbeterd binnenklimaat in uw huis. In de zomer wordt de ventilatielucht met passieve energie...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie