Een harmonieus interieur? Tip: vertrouw de inrichting van je hele woning toe aan één partner

Verschillende ruimtes harmonieus op elkaar afstemmen is een echte uitdaging. Kan jij daar hulp bij gebruiken? Èggo neemt de hele inrichting van je interieur voor zijn rekening. Van je keuken tot slaapkamer. Of wat dacht je van een kast onder je trap? Met meubels op maat benut je elke ruimte maximaal. Voor elke kamer zijn er geschikte oplossingen.

1. Keuken

Je keuken vormt het hart van je woning. Er zijn tal van keuzes die je moet maken als je een nieuwe keuken kiest. Ga je voor een met of zonder eiland? Verkies je een strakke, moderne stijl of ben je eerder gecharmeerd door een landelijke keuken? Bij èggo is er voor elk wat wils. Ook voor kleine ruimtes. Bekijk hier de mogelijkheden voor jouw keuken.

2. Woonkamer

Ben je een verzamelaar of fervente lezer en droom je van een mooie boekenkast in je woonkamer? Dan kan je jouw keukenkast laten doorlopen in een boekenkast op maat. Zo trek je meteen de stijl van je keuken door naar je leefruimte. Een ander leuk idee is een multifunctionele muurkast voor je tv-meubel die ook plaats biedt voor je fotokaders, boeken of een leuk servies dat je op de kop hebt getikt.

3. Slaapkamer en dressing

In een slaapkamer zijn er veel spullen die je wil opbergen: van kleine spullen tot grote voorwerpen zoals lakens en dekbedden. Een stijlvolle kast op maat is hier de oplossing! Droom jij eerder van een volledig uitgeruste dressing? Èggo maakt jouw dressing volledig volgens jouw wensen. Je hebt keuze uit hangkasten, lades en rekjes. Daarnaast zijn er tal van slimme accessoires zoals een uittrekbare hangkast of een garderobelift die jouw kast nog praktischer maken. Doe hier inspiratie op voor jouw dressing.

4. Ruimte onder je trap of dak

Onder een trap heb je meestal heel wat ‘verloren’ ruimte die je als bergruimte kan inrichten. Om de ruimte optimaal te benutten, heeft èggo heel wat opbergoplossingen op maat. Bekijk hier alle mogelijkheden voor ruimtes met schuine wanden zoals de ruimte onder je trap of zolderkamers onder het dak.

Maak een afspraak in een èggo-showroom

In onze showrooms staat er een interieurarchitect tot jouw beschikking die samen met jou op zoek gaat naar de juiste stijl en oplossingen voor de ruimtes in jouw woning. Met behulp van zijn tips en advies kan jij de juiste materialen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden kiezen. Wil je graag langskomen in een showroom in je buurt? Maak dan nu een afspraak! Meer inspiratie voor je keuken, badkamer, slaapkamer of opbergingsmeubel op maat? Surf naar www.eggo.be of vraag je gratis èggo-catalogus aan.


Ontwerp je keuken in 3D
Ontwerp je keuken in 3D

Geef je nieuwe keuken vorm zonder je huis te verlaten

Lees meer
Hedendaagse keuken zonder handgrepen
Hedendaagse keuken zonder handgrepen

Zoek je een eerder minimalistische stijl voor je toekomstige keuken? En waarom dan geen moderne, greeploze keuken? Wil je je keuken vooral trendy en...

Lees meer
Hedendaagse keuken met handgrepen
Hedendaagse keuken met handgrepen

Wanneer je je toekomstige keuken ontwerpt, zijn de handgrepen bepalend voor de uiteindelijke stijl van je keuken. Bij èggo vind je in onze moderne...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Q&A: 4 vragen die je helpen bij het inrichten van je bureau
  Q&A: 4 vragen die je helpen bij het inrichten van je bureau

  Een goede thuiswerkplek zit in de lift. Maar hoe richt je je workspace het beste in? Onze Q&A helpt je bij het inrichten van je bureau.

  Lees meer
 • Je slaapkamer inrichten? Styliste deelt tips
  Je slaapkamer inrichten? Styliste deelt tips

  Van moodboard tot droomslaapkamer. Styliste Virginie Vandecasteele vertelt over de juiste kleuren, meubels en matchende materialen voor jouw slaapkamer.

  Lees meer
 • Badkamertrends 2023: welk bad, badmeubel en kraan kies jij?
  Badkamertrends 2023: welk bad, badmeubel en kraan kies jij?

  Een snelle douche of liever lekker lang luieren in bad? De badkamer blijft anno 2023 een oase van rust. Onze Livios-expert zet de badkamertrends op een rij.

  Lees meer
 • Interieurexpert Kelly Claessens spot de trends voor dit najaar
  Interieurexpert Kelly Claessens spot de trends voor dit najaar

  Nog op zoek naar inspiratie voor je interieur? Samen met interieurexpert Kelly Claessens werpen we een blik op de trends voor dit najaar.

  Lees meer