Gyproc® gipsplatenwanden: bepaal eenvoudig wat je nodig hebt voor jouw project

Goed begonnen is half gewonnen. Een succesvol (ver)bouwproject begint bij een duidelijk idee over wat je wil bereiken. Want je wil een mooi ogend resultaat, maar kwaliteit op lange termijn is minstens even belangrijk. Zeker bij een totaalrenovatie of een complete make-over van je interieur. Dan zijn Gyproc® gipsplaten een absolute must: voor nieuwe scheidingswanden, voorzetwanden tegen oneffen of te dunne muren en voor nieuwe plafonds. Ze zijn duurzaam, licht, snel te plaatsen en je kan ze afwerken met verf, behangpapier of tegels. Maar welk soort oplossing kies je nu best?

Advies op maat

Dit kan je makkelijk bepalen dankzij de Gyproc® Configurator. Op een eenvoudige manier geven we je advies op maat. Meteen krijg je dan ook een handige shoppinglist met de benodigde hoeveelheden voor jouw project. Simpeler kan niet.

Voor elk project de beste oplossing

Want voor elk project en voor elke ruimte heeft Gyproc® een oplossing in aanbieding. Slim is wel om voor een volledig en uniform Gyproc® systeem te kiezen, met de juiste draagconstructie, gipsplaten, voegmiddelen en afwerkingsproducten. Zo ben je zeker van een perfect eindresultaat van jouw klus door een kwalitatief systeem waarbij alles perfect op elkaar aansluit.

Doorloop dus gewoon de volgende stappen in de Configurator en je bent helemaal klaar voor je project:

1. Je selecteert de ruimte(s) waarin je wil werken

2. Je geeft aan welke werken je er wil doen: bijvoorbeeld wand of plafond plaatsen.

3. Via enkele basisvragen krijgt de Configurator een duidelijk beeld van wat je wil bereiken met Gyproc®. Wil je sanitair wegwerken in een scheidingswand? Ben je van plan om een flatscreen op te hangen of wil je ook akoestisch isoleren?

4. Nadat je alle keuzes doorlopen hebt, geeft de Configurator op basis van de opgegeven afmetingen de beste oplossing per ruimte met de daarbijhorende materiaallijst waarmee je rechtstreeks naar de doe-het-zelf zaak kan stappen. Het handige Gyproc® stappenplan met kleursysteem helpt je daarna om de uitvoering van je klus zo eenvoudig en intuïtief mogelijk te maken.

Wil je het zelf ontdekken? Klik dan hier.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Is je zolder een vergeten ruimte? Zo benut je eindelijk het potentieel!

Is je zolder een vergeten ruimte? Zo benut je eindelijk het potentieel!

Is je zolder een vergeten ruimte waar oude rommel stof ligt te vergaren? Ga dan aan de slag met dit onbenutte potentieel! Je kan er een waardige extra...

Lees meer

AquaBead®: het stevige hoekprofiel voor buitenhoeken

AquaBead®: het stevige hoekprofiel voor buitenhoeken

Specialisten zijn het erover eens. Het afwerken van de hoeken is het meest complexe onderdeel van het plaatsen van gipskartonplaten. Om ervoor te zorgen...

Lees meer

Habito® van Gyproc®: wanden ontworpen op maat van jouw comfort

Habito® van Gyproc®: wanden ontworpen op maat van jouw comfort

Habito® platen maken deel uit van een nieuwe generatie producten die speciaal ontwikkeld zijn zodat je jouw woon- en leefruimte snel en functioneel kan...

Lees meer

Artikels van onze redactie


Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken