Liever languit in bad?

Even een moment voor jezelf na een drukke dag? Dan is een bad ideaal. Bij X2O vind je er in alle maten en vormen, in alle smaken en alle budgetcategorieën. Zo zit er vast wel eentje bij dat jou past.

Ontspan je het liefst in een inbouwbad of hoekbad, of opteer je voor een vrijstaand bad of –voor de ultieme relaxatie – een massagebad? Onze merken Luca Varess en House of Ascott bieden je alle mogelijkheden. Het assortiment van Luca Varess bestaat vooral uit strak ontworpen ingebouwde baden, al dan niet in een hoek, vrijstaande baden en baden die je verwennen met lucht- en waterstralen. House of Ascott zorgt dan weer voor vrijstaande badkuipen met een kenmerkende, klassieke look. Ook voor de passende badkraan of een badscherm kun je hier terecht. Zo is het plaatje pas echt compleet.

Het neusje van de zalm in de badkamerwereld is solid surface, een kwalitatief hoogstaand materiaal met een prachtige design uitstraling. Een onbetaalbare luxe? Integendeel, want sinds kort vind je dit hoogwaardige luxemateriaal ook in de X2O-collectie terug, en dat tegen de gekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onder meer de baden van Balmani worden vervaardigd uit het verfijnde solid surface. Maar ook wastafelbladen, waskommen en zelfs accessoires ontsnappen er niet aan: solid surface is de beste keuze voor een strakke, moderne badkamer met luxueuze uitstraling.

> Vind het bad dat je ligt


Ontdek Batiwooow bij X²O Badkamers
Ontdek Batiwooow bij X²O Badkamers

X²O Badkamers pakt de komende weken uit met straffe kortingen, prachtige badkamerinterieurs en een unieke winactie.  De hele maand maart ontdek je in onze...

Lees meer
Badkamermeubelen op ieders maat
Badkamermeubelen op ieders maat

Voor een uitgebreid assortiment van badkamermeubelen moet je bij X2O zijn. Je vindt er alles om je badkamerdroom in te vullen, in functie van je gewenste...

Lees meer
Een badkamerkraan bepaalt mee je badkameruitstraling
Een badkamerkraan bepaalt mee je badkameruitstraling

Een kraan doet veel meer dan alleen maar water voorzien. Het is een onmisbaar element, en dus is de keuze van de juiste kraan dan ook bepalend voor de...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • 5 manieren om energie te besparen met een smarthomesysteem
  5 manieren om energie te besparen met een smarthomesysteem

  Domotica is veel meer dan een handvol leuke technische snufjes. Ontdek vijf manieren waarop je met slimme technieken energie bespaart.

  Lees meer
 • Een slaap- en badkamer in één ruimte? Hou rekening met deze 7 aandachtspunten
  Een slaap- en badkamer in één ruimte? Hou rekening met deze 7 aandachtspunten

  Slaap-, badkamer en dressing worden steeds meer in dezelfde ruimte ondergebracht. Maar deze combinatie is niet zo vanzelfsprekend. Enkele aandachtspunten.

  Lees meer
 • Badkamerverlichting: van lichtplan tot afwerking
  Badkamerverlichting: van lichtplan tot afwerking

  Hoe puzzel je zelf een verlichting voor je badkamer in elkaar? Ontdek hier het antwoord.

  Lees meer
 • De tips van Johny: Ogen open in de badkamer
  De tips van Johny: Ogen open in de badkamer

  Elektriciteit, vocht, verluchting... bij de renovatie van de badkamer kan er heel wat mis lopen. Johny gidst onze koppels er vlot doorheen.

  Lees meer