Dovy Keukens opnieuw trotse partner van Huis Gemaakt

In het programma Huis Gemaakt gaan verschillende koppels aan de slag met het verbouwen van 3 leegstaande panden in Vlaanderen. Het duo dat zijn huis op de meest duurzame manier renoveert, en met de meeste meerwaarde, wint zijn eigenhandig verbouwde droomwoning. Tijdens het eerste seizoen plaatste Dovy zo onder meer de keukens voor de winnaars Ruben en Antje en voor Harry en Jerina, die velen zich wellicht herinneren door hun inzamelactie. Ook tijdens het tweede seizoen gaat Dovy opnieuw aan de slag met de keukens van de kandidaten.

Kwalitatief maatwerk 

Bij Dovy kan je je verwachten aan echt maatwerk. En dat heeft zo zijn voordelen. Dat zal ook duidelijk worden tijdens het tweede seizoen van Huis Gemaakt. De keukenconsultants van Dovy Keukens staan altijd voor je klaar. Staan er pilaren in het midden van je keuken of heeft de ruimte een eerder speciale vorm? Onze consultant tekent met plezier je keuken op maat uit. Je kan hem zelfs in 3D ontdekken alsof hij al bij je thuis zou staan. Daarna gaat hij in productie in de fabriek in Roeselare. Daar staan heel wat medewerkers klaar voor de realisatie van jouw droomkeuken. Stukken worden op maat gezaagd en geassembleerd door hoogtechnologische machines om vervolgens geïnstalleerd te worden bij jou thuis.

Een echte bron van inspiratie

Een nieuwe keuken begint met keuzes maken. En aangezien smaken verschillen, is inspiratie opdoen cruciaal bij het kiezen van jouw droomkeuken. Het gaat hier namelijk over een belangrijke beslissing. Ook bij de projecten voor Huis Gemaakt ondersteunt Dovy zijn klanten daarom zoveel mogelijk. In elke toonzaal vind je een overzicht van verschillende keukenstijlen: retro, bohemian, landelijk, modern, scandinavisch … Maar als trendsetter staan we er ook op dat je er onder meer de laatste snufjes, exclusieve handgrepen en de nieuwste kleuren kan ontdekken. Zelfs de afwerking bepaal je zelf. Zo beslis jij bijvoorbeeld of je een werkblad in laminaat, keramiek of graniet verkiest. De consultants staan je echter graag met raad en daad bij zodat je de juiste keuze kan maken op basis van jouw wensen. Wist je trouwens dat je zelf je graniet kan komen kiezen in onze fabriek?

Innovatieve en praktische oplossingen

Tot slot is Dovy een krak in het leveren van slimme oplossingen. Naast het maatwerk, wordt er dus nagedacht over hoe je je keuken op de best mogelijke manier kan inrichten. Ook in Huis Gemaakt wordt hier rekening mee gehouden want iedereen heeft andere noden. Zo zijn er onder meer ergonomische oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een vaatwasser op hoogte of een werkblad dat in de hoogte verstelbaar is. Maar er zijn ook tal van opbergmogelijkheden. Een kolomkast met zijwaarts openende deuren zorgt ervoor dat vaak gebruikte keukenapparaten altijd netjes weggeborgen kunnen worden en toch snel binnen handbereik zijn. Een kolomkast met volledig uittrekbare laden zorgt op zijn beurt voor het overzichtelijk bewaren van verschillende producten. En dan zijn er nog de hoekoplossingen. Deze zorgen ervoor dat verloren ruimte toch kan worden ingevuld. Zo zorgt een uitdraairek er bijvoorbeeld voor dat je toch makkelijk bij al je spullen kan.

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe keuken? Kom dan zeker ook eens bij ons langs. De prijs van je offerte blijft trouwens 2 jaar prijsvast en je betaalt geen voorschot.

www.dovykeukens.be


Dovy pakt uit met nieuwe keukentrends
Dovy pakt uit met nieuwe keukentrends

De Raya, Rigata en de Deli. Die namen zeggen je weinig of niets? Niet verwonderlijk, want het zijn de gloednieuwe namen van 3 nieuwe keukenmodellen in het...

Lees meer
De 4 keukentrends voor 2023
De 4 keukentrends voor 2023

Ben je op zoek naar een gloednieuwe keuken? Ga dan langs bij Dovy Keukens. Een Belgische fabrikant en trendsetter in de sector. Nieuwe snufjes,...

Lees meer
Keukentoestellen: hoe bespaar je energie in je keuken? 
Keukentoestellen: hoe bespaar je energie in je keuken? 

Energiebronnen zijn niet onuitputtelijk en worden steeds schaarser. Daarom is het belangrijk dat we zuinig omspringen met energie. Dat we de manier van...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie