Een zomer vol ventilatie-nieuwigheden bij Vasco

Het is een zomer vol ventilatie-nieuwigheden bij Vasco! Last van warmtepieken in huis tijdens warme zomerdagen of droge lucht in de winter? Last van vervuilde buitenlucht of nood aan extra ventilatie tijdens Corona? Vasco Ventilatie biedt de oplossing! Ontdek de voordelen van een koeler, bevochtiger en filterbox met actief-koolfilter en anti-smogfilter. Er is ook goed nieuws voor installateurs met het verbeterde inregelventiel Smiley 2.0 en nieuwe Easyflow-luchtkanaal componenten!

De Coronacrisis heeft nog maar eens het belang van een gezond binnenklimaat aangetoond. Daarbij zal het thuiswerk ongetwijfeld nog toenemen. Als we lang binnen zitten, is frisse en gezonde lucht een absolute prioriteit. Precies daarvoor stelt Vasco, als specialist in verwarming en ventilatie, een aantal nieuwe oplossingen voor.

Vasco Bevochtiger: nooit meer droge lucht

Gedaan met kriebelhoest en krakende vloeren: met de Vasco Bevochtiger is de luchtvochtigheid in huis controleerbaar. Vroeger werd droge lucht, een typische winterkwaal, aangepakt met kamerplanten en waterbakjes boven de radiatoren. Vasco komt nu met een veel efficiëntere oplossing.

Lees verder >

Vasco Koeler: fris ventileren in de zomer

In woningen die met een balansventilatiesysteem uitgerust zijn, merk je wel eens dat de warme buitenlucht die in de zomer via de ventilatie binnenkomt tot ongewenste temperatuurstijgingen en zelfs tot oververhitting kan leiden. Vasco biedt nu een eenvoudige oplossing met de Vasco Koeler.

Lees verder >

Vasco Actief koolfilter: zorgeloos ademhalen

Veel mensen met een ventilatiesysteem stellen zich de vraag: wat met de ventilatie, en vooral wat met de luchtkwaliteit in huis als de buurman hout aan het stoken is? Of als er veel vervuilend autoverkeer langs mijn huis voorbij komt? Geen zorgen: Vasco brengt de Vasco Actief Koolfilter op de markt, een toevoeging voor balansventilatie die stikstof (NOx) en zwaveloxide uit de lucht filtert.

Optimalisatie Smiley inregelventiel

Het vertrouwde Vasco Smiley inregelventiel, een vaste waarde bij installateurs en eindklanten, krijgt een grondige update. De Smiley 2.0 vervangt vanaf deze zomer het huidige inregelventiel en biedt zowel technische als esthetische voordelen.

Lees verder >

Extra EasyFlow-componenten op vraag van installateurs

Een compact kruispunt en een handige korte bocht van 90°: twee nieuwe uitbreidingen voor het gamma Vasco Easyflowkanalen die het installatiegemak voor de professional een stuk verhogen.

Lees verder >

> Vind een dealer


Met een Vasco designradiator verwarm jij je woning in stijl
Met een Vasco designradiator verwarm jij je woning in stijl

Een Vasco designradiator is ontdaan van elke overbodigheid en combineert efficiëntie en functionaliteit tot een natuurlijke vormgeving. Stijlvol, mooi en...

Lees meer
De fluisterende kracht van Vasco geeft je het gevoel altijd buiten te zijn
De fluisterende kracht van Vasco geeft je het gevoel altijd buiten te zijn

Onvoldoende afvoer van vervuilde of vochtige lucht leidt tot vochtproblemen, waardoor schimmels en bacteriën welig tieren. Dat zorgt voor lichamelijke...

Lees meer
Het ideale vloerverwarmingssysteem vind je bij Vasco!
Het ideale vloerverwarmingssysteem vind je bij Vasco!

Vasco biedt een ruim assortiment aan vloerverwarmingssystemen, afgestemd op uiteenlopende bouwtechnieken en situaties, voor nieuwbouw en renovatie. Zo ben...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie