Richt je badkamer sereen én praktisch in met een Vasco designradiator

De badkamer is een plek om tot rust te komen en je zorgen van de dag te vergeten. Een sereen interieur is daarbij cruciaal, net zoals een praktische inrichting. Als je dan eindelijk met gesloten ogen in bad ligt, hoef je nog maar aan één ding te denken: ontspannen. Wij leggen je uit hoe een designradiator van Vasco daartoe bijdraagt.

Een zengevoel creëren

Een compleet zengevoel creëren in de badkamer: daar komt meer bij kijken dan een lekker geurende douchegel of een massagewashandje. Ook je badkamerinrichting moet een en al rust uitstralen:

  • Schilder de muren in een neutrale kleur. Met wit zit je altijd goed, maar ook lichtgrijs, beigetinten of een zacht lichtblauw brengen je meteen tot rust.
  • Kies verder voor badkamermeubels met zachte lijnen (en dus geen logge, zwarte kasten). Let er ook op dat de meubels makkelijk te onderhouden zijn – opgepast voor kleine hoekjes en kantjes! – want van poetsen wordt niemand zen, toch?
  • Voorzie vervolgens een goed ventilatiesysteem, zodat je altijd een fris gevoel hebt. Door de hoge vochtproductie in een badkamer is de kans op schimmelvorming er namelijk een stuk groter.
  • Ten slotte wil je het ongetwijfeld lekker warm hebben in de badkamer. Anders blijft er van dat ontspannen gevoel na een hete douche al snel niets meer over. Kies voor een radiator die niet te hard opvalt, maar wel bijzonder praktisch is. De designradiatoren van Vasco voldoen perfect aan dat plaatje.

Handig, zo’n designradiator met handdoekbeugel!

Je kletsnatte handdoek meteen na gebruik te drogen hangen? Hiervoor kan je onder andere een ladder-vormige handdoekradiator gebruiken. De meeste Vasco-designradiatoren zijn ook verkrijgbaar met een handige handdoekbeugel. Zo hoef je niet in te boeten op design.

Extra opbergruimte nodig?

Denk dan eens aan de Vasco Niva Bath. Deze radiator staat zo’n 32 centimeter van de muur, waardoor er achter de radiator ruimte is voor drie leggers en een kapstok. Ideaal om je kleren en handdoeken te laten opwarmen terwijl jij in de douche staat.Het ideale vloerverwarmingssysteem vind je bij Vasco!
Het ideale vloerverwarmingssysteem vind je bij Vasco!

Vasco biedt een ruim assortiment aan vloerverwarmingssystemen, afgestemd op uiteenlopende bouwtechnieken en situaties, voor nieuwbouw en renovatie. Zo ben...

Lees meer
Vasco services, wij staan tot uw dienst
Vasco services, wij staan tot uw dienst

Bij Vasco doen we er alles aan om onze klanten een gezond en comfortabel binnenklimaat te garanderen. Hoogwaardige producten en een uitstekende service...

Lees meer
Vica warmtepompen: duurzaam verwarmen met respect voor het milieu
Vica warmtepompen: duurzaam verwarmen met respect voor het milieu

De nieuwe lucht/water-warmtepomp, Vasco Vica 8 AW E, vormt samen met het eveneens nieuwe Vica Combi Collect buffervat een ijzersterk duo voor verwarming en ...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidiesZoeken
MagazinesAanvragen
Zoek een partnerZoeken
Vraag en antwoordZoeken

Artikels van onze redactie