Met deze buitenoplossingen maak je van je terras een extra woonkamer

In de zomer wordt je terras een extra leefruimte waar je gezellig buiten kan eten of lekker kan luieren in de zon. Wil je niet alleen in de zomer, maar ook in de lente, herfst of winter van je terras genieten? Dankzij SO! Universe Van Winsol creëer je een ruimte waar het het hele jaar door aangenaam vertoeven is.

Tuinkamer op maat

Met SO! Universe van Winsol stel je zelf een tuinkamer samen die aan jouw wensen voldoet. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk. Denk maar aan een poolhouse waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kan vertoeven. Of wat dacht je van een ‘peranda’? Deze hybride woonoplossing tussen een pergola en een veranda biedt in elk seizoen een buitenruimte met een aangenaam binnenklimaat. Met de juiste accessoires kan een Winsol-terrasoverkapping ook dienst doen als tuinkantoor. Werken in het groen, zonder files of stress, wie zegt daar nu nee tegen?

Tip: Bekijk hier alle buitenoplossingen van Winsol.

Genieten in elk seizoen

Om van je SO!-terrasoverkapping een bruikbare buitenruimte te maken voor elk seizoen kan je de terrasoverkappingen van Winsol combineren met verschillende soorten sfeerwanden. Zo kan je jouw terras afsluiten indien nodig en ben je beschermd tegen alle weersomstandigheden. Gemotoriseerde inbouwscreens of kwalitatieve outdoorgordijnen bieden bijvoorbeeld voldoende beschutting tegen de zon. Een houten schuifwand, een Cocoon-wand of een lamellenwand bieden je meer privacy en met een vast raam met dubbel glas, een schuifraam of -wand geniet je ook in de winter van je tuinkamer.

Onder een afdak

Naast het klassieke lamellendak biedt Winsol voortaan twee nieuwe daktypes aan: het Climate-lamellendak en het vaste houten Cocoon-dak. Het Climate-dak is uitgerust met winddichte en isolerende lamellen die je kan kantelen om de hoeveelheid licht of schaduw te regelen. Het Cocoon-dak is een vast houten dak dat je bescherming en de warmte en gezelligheid van echt hout biedt. Wil je het beste van twee werelden? Combineer dan een vast dak met een lamellendak.

Nog meer sfeer

Je overkapping omtoveren tot een echte sfeermaker? Winsol biedt je tal van verlichtingsmogelijkheden aan. Met dimbare spots in de de zijbalken, het dak of de lamellen of met dimbare witte ledstrips rond het dak creëer je voor elke gelegenheid de juiste sfeer. Wil je verlichting in jouw favoriete kleur? Ga dan voor de RGB-ledstrips. De kers op de taart: je eigen sterrenhemel. De ingebouwde ledlampjes in het dak laten je ook onder je terrasoverkapping wegdromen.

Ga je ook voor puur terrasplezier? Kom vrijblijvend langs in een Winsol-showroom en ontvang gratis advies op maat of surf naar www.winsol.eu/nl-be voor meer inspiratie.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Buiten leven? Met deze oplossingen van Winsol geniet je in elk seizoen van je tuin

Buiten leven? Met deze oplossingen van Winsol geniet je in elk seizoen van je tuin

Hoezo seizoenen? Met de buitenoplossingen van Winsol geniet je het hele jaar door van je tuin en terras. Wil jij ook de stap zetten naar een langer en...

Lees meer

Bescherm niet alleen jezelf maar ook je woning tegen de zon!

Bescherm niet alleen jezelf maar ook je woning tegen de zon!

Is het zomer en is er veel zon? Dan spenderen we veel tijd buiten. En daar hoort het nodige smeerwerk bij zodat we niet verbranden. Maar dacht je er al...

Lees meer

3 tips om nieuwe ramen te kiezen die passen bij jouw stijl en wensen

3 tips om nieuwe ramen te kiezen die passen bij jouw stijl en wensen

Wie bouwt of renoveert kan er niet omheen: isoleren is de boodschap. Dat geldt ook voor je buitenschrijnwerk. Met nieuwe ramen zorg je voor een goed...

Lees meer

Artikels van onze redactie


Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken