Pak kalkaanslag vandaag nog aan en bespaar tot 650 euro per jaar

De grootste vijand van je sanitaire installatie is kalkaanslag. Om defecte toestellen te vermijden, wacht je best niet te lang om dit aan te pakken. Een slimme waterverzachter helpt je om er voorgoed komaf mee te maken. Bovendien levert het je ook een flinke besparing op.

Kalk is een nuttige bouwstof, maar in een te hoge concentratie kan het schadelijk zijn. Door kalkaanslag gaan je toestellen minder goed werken, waardoor ze veel meer energie verbruiken. Bovendien krijg je hardnekkige witte vlekken op je kranen en spoelbakken. Gelukkig bestaan er efficiënte oplossingen om deze risico’s te vermijden.

Geniet vanaf dag 1 van zacht en zuiver water

Om hard water om te zetten in zacht water zet een waterverzachter calcium- en magnesiumionen in het water om in onschuldige natriumionen. Je geniet al vanaf dag één van alle voordelen van zacht water. Je verbruikt minder energie, hebt langer plezier van je apparaten en kledij en je gebruikt tot 50 % minder detergenten, zeepproducten en antikalkmiddelen. Volgens de Belgische Federatie voor waterbehandeling, kan een Belgisch gezin van vier personen zo tot 650 euro per jaar uitsparen met een waterontharder.

Slimme wifi-module

Naast het verwijderen van kalk, hebben de eVOLUTION ontharders van EcoWater een extra functie: dankzij een ingenieuze wifi-module kan je je waterverbruik vanop afstand raadplegen en beheren. De eVOLUTION waterverzachter wordt aangesloten op je wifi-netwerk. De status van je apparaat bekijk je via een beveiligd online dashboard, of via een app die beschikbaar is voor iOS en Android. Hiermee kan je waarschuwingsberichten instellen, kiezen hoe je die wil ontvangen en je toestel vanop afstand aansturen. Je kan je verbruik dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks opvolgen.

Jouw voordeel? Bij plotselinge toenames van je waterverbruik krijg je een melding en spoor je eventuele waterlekken meteen op. Als het zout van je waterverzachter bijna op is, krijg je hiervan een seintje via sms of mail. Is het tijd voor onderhoud? Dan stuurt het toestel je een bericht. Je kan ook zelf beslissen of de technische dienst van EcoWater toegang krijgt tot je toestel. Zo kunnen ze vanop afstand al zien of er iets mis is.

Pak kalk aan bij de bron

Wil je voorgoed afrekenen met de nadelen van kalk en tot 650 euro per jaar besparen? Neem contact op met EcoWater, de wereldmarktleider voor residentiële waterverzachters. Dankzij de beursactie krijg je tot 31 maart ook tot 250 euro korting. Maak snel je afspraak voor een bezoek aan de toonzaal in Wetteren of Olen.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Last van kalk? Investeer in een slimme waterverzachter

Last van kalk? Investeer in een slimme waterverzachter

Geld én energie besparen, toestellen die langer meegaan, de smaak van lekker kraantjeswater en zo veel meer. Maak voorgoed komaf met hard water en...

Lees meer

Kies voor een waterverzachter: verlaag je energieverbruik en geniet langer van je toestellen

Kies voor een waterverzachter: verlaag je energieverbruik en geniet langer van je toestellen

Ontkalkt of zacht water is goed voor je portemonnee, voor het milieu én voor jezelf. Een waterverzachter maakt komaf met hard water en laat je dagelijks...

Lees meer

Een EcoWater eVOLUTION Refiner is het beste van twee werelden

Een EcoWater eVOLUTION Refiner is het beste van twee werelden

Met een EcoWater Refiner combineert u de voordelen van een ontharder met die van een waterfilter. Deze waterontharder beschermt uw leidingen,...

Lees meer

Artikels van onze redactie

  • Hoe snel heb je een waterontharder terugverdiend? En wat zijn de voordelen?

    Hoe snel heb je een waterontharder terugverdiend? En wat zijn de voordelen?

    Kalkaanslag in je leidingen, koffiezetapparaat, wasmachine of vaatwasser kosten een flinke duit. Maar waarom is kalk zo schadelijk? En hoe verhinder je het?

    Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken