Je waterverbruik opvolgen? Profiteer van de slimme wifi-bediening van de EcoWater-waterverzachters

Investeren in een waterverzachter is een slimme keuze. Door ontkalkt of zacht water bespaar je energie, verleng je de levensduur van je toestellen en geniet je van lekkerder water. Zowel je portefeuille als het milieu vaart er wel bij. Wil je je waterverbruik nauwgezet opvolgen en je toestel vanop afstand bedienen? De waterverzachters van EcoWater hebben verbinding met je wifinetwerk en beschikken over een handige app. Zo geniet jij van tal van extra voordelen.

Snel en goed geïnformeerd

Een waterverzachter in huis nemen is een uitstekend idee. De slimme toestellen van EcoWater gaan nog een stapje verder dan de meeste waterverzachters: ze hebben een wifi-verbinding. Dankzij een waterverzachter met wifi, kan jij je waterverbruik nauwgezet in de gaten houden. Wil je weten hoelang het nog duurt tot de volgende regeneratie? Wat je verbruik is? Hoe het gesteld is met de zoutvoorraad? Dan hoef je slechts één blik te werpen op je dashboard en je ontdekt er alles over. De wifi-functie van de waterontharder van EcoWater kost je trouwens niets extra.

Bediening én service vanop afstand

Ben je op vakantie? Ook dan kan je je waterverzachter met één druk op de knop bedienen. Zo kan je de technische dienst van EcoWater toegang geven tot jouw apparaat, een regeneratie starten of een diagnose vanop afstand stellen. De dienst stelt problemen vast én behandelt ze. Heb je liever dat er een technieker ter plaatse komt? Ook dat is mogelijk. Het EcoWater-team bestaat uit meer dan 40 techniekers en plaatsers die jouw waterverzachter in topvorm houden.

Waarschuwingen

De EcoWater-waterverzachters eVOLUTION en Refiner beschikken over een wifi-module en een handige app. Je krijgt systeemmeldingen of waarschuwingen indien er plotseling overmatig waterverbruik of een doorlopende waterstroom is. Dit kan wijzen op een waterlek. En zo weet je ineens dat het tijd is voor een onderhoud.

Goed voor het milieu

Hoe komt het dat een waterverzachter met wifi een positieve impact heeft op het milieu? Een waterverzachter genereert zacht water en dat zorgt voor een drastische vermindering van je ecologische voetafdruk: je bespaart er energie mee en verlengt er de levensduur van je toestellen én je kleding mee. De ingebouwde wifi-module, cijfers en handige grafieken leren je meer over het waterverbruik bij jou thuis en vergroten je bewustzijn.

Tip: Hard water? Doe de check

Benieuwd hoe hard het water in jouw gemeente is? Doe de test met de handige tool van EcoWater. Kampt je regio met hard water? Investeer dan in een waterverzachter. Ontdek het uitgebreid gamma  waterverzachters van Ecowater.

Meer weten en ook genieten van zacht water? Contacteer EcoWater via het online contactformulier.


Last van kalk? Investeer in een slimme waterverzachter
Last van kalk? Investeer in een slimme waterverzachter

Geld én energie besparen, toestellen die langer meegaan, de smaak van lekker kraantjeswater en zo veel meer. Maak voorgoed komaf met hard water en...

Lees meer
Kies voor een waterverzachter: verlaag je energieverbruik en geniet langer van je toestellen
Kies voor een waterverzachter: verlaag je energieverbruik en geniet langer van je toestellen

Ontkalkt of zacht water is goed voor je portemonnee, voor het milieu én voor jezelf. Een waterverzachter maakt komaf met hard water en laat je dagelijks...

Lees meer
Grond- en putwaterbehandeling van EcoWater
Grond- en putwaterbehandeling van EcoWater

Het is vaak mogelijk om heel goede resultaten te halen met opgepompt grondwater. Als u geen of moeilijk toegang heeft tot leidingwater kan een waterput een ...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Een keukenkraan kiezen? “Dat doe je niet in 1-2-3”
  Een keukenkraan kiezen? “Dat doe je niet in 1-2-3”

  De keukenkraan is een van de belangrijkste elementen in onze keuken. Een keukenexpert vertelt waarop je moet letten wanneer je een keukenkraan kiest.

  Lees meer
 • Tips om te besparen op warm water
  Tips om te besparen op warm water

  De kost voor warm water neemt een aanzienlijke hap uit je totale energierekening. Een kost die je snel kan verlagen met deze tips.

  Lees meer
 • Regenwater recupereren verplicht? Ontdek alle voordelen ervan
  Regenwater recupereren verplicht? Ontdek alle voordelen ervan

  Wie vandaag een woning bouwt of grondig renoveert, moet zich houden aan een aantal verplichtingen rond het opvangen en bufferen van hemelwater.

  Lees meer
 • Gesprongen waterleiding herstellen
  Gesprongen waterleiding herstellen

  Tijdens koude dagen kunnen waterleidingen door strenge vriestemperaturen springen. Gelukkig kan je het euvel zelf herstellen en voorkomen.

  Lees meer