Lekkende afvoerleiding? Kies voor duurzame leidingrenovatie zonder breekwerk!

Heb je hardnekkige geurhinder in je woning? Werden jouw afvoerbuizen beschadigd tijdens werkzaamheden? Heb je lekken of vertoont je riolering slijtage? Dan zijn je leidingen aan vernieuwing toe. Traditionele herstellingen met breek- en graafwerken maken van je woning, appartementsgebouw of commerciële ruimte een heuse bouwwerf. Ze vormen bovendien een dure en arbeidsintensieve oplossing. Maar wist je dat het ook anders kan dankzij de leidingrenovatietechnieken van e-Pipe? Met e-Pipe worden je afvoerleidingen van binnenuit duurzaam hersteld. Zonder schade, graafwerken of hinder. Zo houd je geen trauma over aan ingrijpende breekwerken in muren, vloeren, plafonds, opritten of tuin.

Afvoerleidingen renoveren zonder breken

De renovatie van een afvoerleiding begint met een cameraonderzoek zodat we een gedetailleerd beeld van de toestand van de leidingen krijgen. Corrosie, boomwortels, barsten en lekken worden nauwgezet in kaart gebracht. Tijdens de reinigingsfase worden boomwortels en andere afzettingen verwijderd. Daarna brengen we de liner, doordrenkt met epoxy, op de juiste plaats in de buis aan. De liner wordt op zijn plaats gehouden door een tubevormige ballon in de leiding op te blazen. Als de liner droog is, verwijderen we de ballon. Meestal zijn de werken na anderhalve à twee dagen al achter de rug.

100% hechtingsgarantie

De grote troef van onze technieken is de 100% hechtingsgarantie. De epoxy wordt tussen de buiswand en de liner geïnjecteerd. Zo bestaat er geen enkele kans dat de liner na verloop van tijd loskomt. Dit in tegenstelling tot andere systemen die beschikbaar zijn op de markt.

Vrijblijvende offerte

Om de problemen efficiënt op te lossen, maken we eerst een grondige analyse van de oorzaak. Dat is de taak van onze projectleiders. Tijdens het diagnosebezoek, analyseren we de situatie en overlopen we de problemen met de klant. Zo bepalen we welke oplossing het meest geschikt is voor die specifieke situatie.

Meer info: www.epipe.be


Waterellende in huis: oorzaken en oplossingen
Waterellende in huis: oorzaken en oplossingen

Talrijke woningen vertonen vochtproblemen. De pleisterwerken worden aangetast, de verf begint te schilferen. Vaak ontstaat er ook geurhinder in de woning....

Lees meer
Leidingrenovatie zonder breken in appartementsgebouwen
Leidingrenovatie zonder breken in appartementsgebouwen

Hoe ouder het gebouw, hoe meer kans op problemen met de sanitaire leidingen. Is er te weinig druk is op het water? Komt er bruin water uit de kranen? Of...

Lees meer
Renovatie van afvoerleidingen zonder breekwerk
Renovatie van afvoerleidingen zonder breekwerk

Heb je hardnekkige geurhinder in je woning? Werden je afvoerbuizen beschadigd tijdens werkzaamheden? Heb je lekken of vertoont je riolering slijtage? Dan...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Gesprongen waterleiding herstellen
  Gesprongen waterleiding herstellen

  Tijdens koude dagen kunnen waterleidingen door strenge vriestemperaturen springen. Gelukkig kan je het euvel zelf herstellen en voorkomen.

  Lees meer
 • Een keukenkraan kiezen? “Dat doe je niet in 1-2-3”
  Een keukenkraan kiezen? “Dat doe je niet in 1-2-3”

  De keukenkraan is een van de belangrijkste elementen in onze keuken. Een keukenexpert vertelt waarop je moet letten wanneer je een keukenkraan kiest.

  Lees meer
 • Tips om te besparen op warm water
  Tips om te besparen op warm water

  De kost voor warm water neemt een aanzienlijke hap uit je totale energierekening. Een kost die je snel kan verlagen met deze tips.

  Lees meer
 • Regenwater recupereren verplicht? Ontdek alle voordelen ervan
  Regenwater recupereren verplicht? Ontdek alle voordelen ervan

  Wie vandaag een woning bouwt of grondig renoveert, moet zich houden aan een aantal verplichtingen rond het opvangen en bufferen van hemelwater.

  Lees meer