Is je woning slecht of onvoldoende geïsoleerd?

Is je woning slecht of onvoldoende geïsoleerd? Dan is na-isoleren de uitgewezen oplossing. Je zorgt niet enkel voor aangename temperaturen in huis, je merkt ook direct een verschil op je energiefactuur. Wat zijn de mogelijkheden nu precies?

Na-isoleren is kostenbesparend
Volgens het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) is isoleren langs de buitenzijde nog steeds de meest aangewezen methode. De grootste reden daarvoor is dat je geen bewoonbare oppervlakte verliest. Bovendien is dit de meest kostenbesparende vorm van na-isoleren. Bijkomende voordelen zijn een verlaagde energiefactuur en een verminderde CO2-uitstoot.

Na-isoleren is een nieuwe look creëren
Na-isoleren aan de buitenzijde van je woning is niet enkel functioneel een uitstekende beslissing, ook voor de looks van je gevel kan isolatie een serieuze upgrade betekenen. Wanneer je kiest voor een Willco Buitengevelisolatiesysteem wordt deze namelijk afgewerkt met een sierpleister of (beton)steenstrippen. Je gevel krijgt een compleet ander uitzicht, waardoor het lijkt alsof je een hele nieuwe woning hebt.

Nog enkele voordelen van na-isoleren van je buitengevel op een rij:

  • raampartijen isoleren is geen enkel probleem met Willco Products en verloopt zonder koudebruggen;
  • je verliest geen bewoonbare oppervlakte;
  • je gevel is beschermd tegen weersinvloeden;
  • er ontsnapt geen warmte meer door de buitenmuren.

Geef 9 levens aan je gevelpleister met willco care De voordelen van een 100% Willco Products gevel ken je waarschijnlijk al. Nog niet? Check dan zeker deze pagina! Met 100% Willco Products kies je kwaliteit voor élke laag van je gevel. Nu je er Willco Care gratis bovenop krijgt, verhoog je de kwaliteit van je gevelpleister nog meer.

Met Willco Care blijft je gevelpleister in topconditie 
Kiezen voor een Willco Gevelisolatiesysteem is je beste wapen om je gevel langdurig fris en proper te houden. Onze sierpleisters zijn namelijk standaard uitgerust met de nieuwste technologieën die diverse bedreigingen van vervuiling tegengaan. Maar aan onderhoud van gevels ontkomt uiteindelijk niemand.

Willco Care is onze nazorg service om eigenaars van 100% Willco Products-gevels gedurende een periode van 10 jaar systematisch bij te staan met advies voor preventief onderhoud en tips voor een opfrissing. Zelf een vraag stellen kan ook! Onze Willco Façade Coach geeft jou advies op maat wanneer je twijfelt.

Ga voor een 100% Willco Products gevel mét Willco Care!
Heb je nog geen crepi van Willco Products? Laat je adviseren door een van onze medewerkers. Maak een vrijblijvende afspraak!


Spaargeld brengt het meeste op in huis
Spaargeld brengt het meeste op in huis

Zelfs met de btw-verlaging op energieprijzen zitten we nog altijd op een historisch hoog cijfer. En je spaargeld, dat brengt op de bank nauwelijks iets op. ...

Lees meer
Kies kwaliteit voor elke laag, ook bij uw gevelpleister!
Kies kwaliteit voor elke laag, ook bij uw gevelpleister!

100% WILLCO Products is het productkwaliteitslabel dat bewijst dat uw sierpleister en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen...

Lees meer
Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de Premium sierpleister
Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de Premium sierpleister

Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de WILLCO Premium sierpleister Regen, wind, hagel, zon … Allemaal weersomstandigheden die invloed...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie