Gevelisolatiesystemen: hoog isolerend en energiebesparend

Een goede isolatie is de dag van vandaag een must. Door de stijgende energiekosten, de opwarming van de aarde en de strengere Europese wetten omtrent isolatie, is iedereen genoodzaakt om energievriendelijker en duurzamer te leven. Een goed geïsoleerde woning is een grote stap in de juiste richting.

Willco Products biedt u in dit opzicht de gepaste buitengevelisolatiesystemen aan, zowel voor een nieuwbouw- of een renovatieproject. Voor elke ondergrond beschikken wij over een gepast systeem.

Bij de plaatsing van een gevelisolatiesysteem, ook wel ETICS systeem genoemd, is een goede voorbereiding van de ondergrond een must. Na controle wordt de ondergrond al dan niet voorbehandeld. Hierna worden de isolatieplaten tegen de gevel gekleefd. Die gevelisolatie wordt dan verstevigd door een uitvlakkingslaag met een glasvezel en bijhorende stop- en hoekprofielen. Nadien wordt de voorstrijklaag aangebracht en uiteindelijk ook de eindlaag: een sierpleister of steenstrippen. Het resultaat? Uw gevel ziet er als nieuw én uw pand is uiterst efficiënt geïsoleerd.

Eigenschappen van een gevelisolatiesysteem:

 • hoog isolerend
 • energiebesparend
 • Europese ETA goedkeuring en Belgische ATG goedkeuring
 • producten van topkwaliteit
 • kostenbesparend
 • een verhoging van uw woon- en leefcomfort.

Lopen uw energiekosten hoog op? Wilt u het milieu een warm hart toedragen? Twee prima redenen om te kiezen voor één van de systemen voor gevelisolatie van Willco Products. In één beweging maakt u onze planeet én uw portemonnee blij. U houdt de warmte binnen en de koude buiten. Zo krijgt u een aangenaam leefklimaat en een huis dat ademt.

Interesse in dit systeem? Bel ons op 053 77 13 72, mail naar info@willcoproducts.be of surf naar www.willcoproducts.be voor meer informatie!

> Ontdek onze WILLCO Isolatiesystemen


Spaargeld brengt het meeste op in huis
Spaargeld brengt het meeste op in huis

Zelfs met de btw-verlaging op energieprijzen zitten we nog altijd op een historisch hoog cijfer. En je spaargeld, dat brengt op de bank nauwelijks iets op. ...

Lees meer
Kies kwaliteit voor elke laag, ook bij uw gevelpleister!
Kies kwaliteit voor elke laag, ook bij uw gevelpleister!

100% WILLCO Products is het productkwaliteitslabel dat bewijst dat uw sierpleister en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen...

Lees meer
Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de Premium sierpleister
Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de Premium sierpleister

Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de WILLCO Premium sierpleister Regen, wind, hagel, zon … Allemaal weersomstandigheden die invloed...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Zelf je muren metselen? Ontdek de 9 grootste fouten volgens expert
  Zelf je muren metselen? Ontdek de 9 grootste fouten volgens expert

  De meeste bouwers zweren nog altijd bij de baksteen om hun gevel mee af te werken. Ga je zelf je muren metselen? 9 tips voor een geslaagd resultaat.

  Lees meer
 • Huis Gemaakt: Deze panden wachten op renovatie
  Huis Gemaakt: Deze panden wachten op renovatie

  In Huis Gemaakt strijden negen koppels om de hoofdprijs: hun droomhuis dat ze eigenhandig hebben verbouwd. Maak kennis met de koppels en panden.

  Lees meer
 • Je appartement energiezuiniger maken: hou rekening met deze regels
  Je appartement energiezuiniger maken: hou rekening met deze regels

  Heb je een appartement en wil je het energiezuiniger maken? In tegenstelling tot bij een woning die je wil renoveren ben je gebonden aan andere regels.

  Lees meer
 • Magda? Muur bepleisteren na vochtschade?
  Magda? Muur bepleisteren na vochtschade?

  Vochtproblemen zorgen voor grote schade aan muren. Maar wat als je opnieuw wil bepleisteren?

  Lees meer