Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de Premium sierpleister

Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de WILLCO Premium sierpleister

Regen, wind, hagel, zon … Allemaal weersomstandigheden die invloed hebben op je gevel. De sierpleister wordt op termijn vuil of verkleurt. Niet zo prettig als je elke dag op een vuile gevel moet kijken. Bij Willco Products komen we met dé oplossing: WILLCO Premium KR.

Minimale vervuiling
De combinatie van uitstekende hydrofobe eigenschappen met een minimaal vervuilingspatroon, optimale verwerkingseigenschappen én een uitermate egale korrelstructuur, maakt het verhaal van WILLCO Premium KR wel heel interessant.

WILLCO Premium KR is een sierpleister die een maximale gevelbescherming biedt bij alle mogelijke weersomstandigheden. Doordat de pleister sneller droogt na het aanbrengen, is hij sneller bestand tegen regen.

Maximale kleurechtheid 
De maximale kleurechtheid en lichtbestendigheid van de sierpleister is het resultaat van anorganische (minerale) kleurpigmenten. Deze minerale pigmenten zijn lichtecht en bestand tegen extreem weer. Zelfs bij intensieve UV-bestraling blijven deze kleurpigmenten stabiel en behouden hun maximale kleurechtheid.

Het hele jaar rond
Waar sommige sierpleisters enkel bij mooi weer aangebracht kunnen worden, kan dat bij deze gevelpleister het hele jaar door. De temperatuur mag minimum + 1°C en maximum +30°C bedragen. Gezien de gemiddelde temperatuur in België kan de sierpleister in nagenoeg elke periode van het jaar geplaatst worden.

Mooie korrelstructuur
Een gladde textuur of een iets korreligere, jij kiest. WILLCO Premium KR is verkrijgbaar in verschillende korreldiktes. De geperfectioneerde korrelstructuur die bekomen wordt is vooral te wijten aan het gebruik van alternatieve marmerkorrels die ronder zijn van vorm en wit van kleur.

Gevel blijft langer proper
Als kers op de taart bevat WILLCO Premium KR standaard het WILLCO Plus additief, dat zorgt voor een extra bescherming tegen algen- en mossenvorming. Een gevel die vuil wordt, heeft deels te maken met een lange blootstelling aan vocht. Door de unieke hydrofobe eigenschappen in de sierpleister, droogt de gevel veel sneller op. Het parelende en zelfreinigende effect zorgt ervoor dat de blootstelling aan nat en vocht minimaal is, wat resulteert in het langer proper blijven van de gevel. De WILLCO Premium KR is dus uitermate geschikt voor het vochtige Belgische klimaat.

WILLCO Premium KR
Een sierpleister die zorgt voor een maximale gevelbescherming bij alle mogelijke weersomstandigheden, die het hele jaar door verwerkt mag worden, die veel langer proper blijft door zijn unieke eigenschappen én die een verbeterde korrelstructuur heeft; dat is de WILLCO Premium KR. Niet voor niets de koning van alle sierpleisters!

Interesse in deze sierpleister? Bel ons op 053 77 13 72, mail naar info@willcoproducts.be of surf naar www.willcoproducts.be voor meer informatie!

> Lees meer over WILLCO Premium

> Contacteer ons voor meer informatie


Spaargeld brengt het meeste op in huis
Spaargeld brengt het meeste op in huis

Zelfs met de btw-verlaging op energieprijzen zitten we nog altijd op een historisch hoog cijfer. En je spaargeld, dat brengt op de bank nauwelijks iets op. ...

Lees meer
Iso&Stripes, duurzaam isoleren én vertrouwd afwerken met steen- of betonstrippen
Iso&Stripes, duurzaam isoleren én vertrouwd afwerken met steen- of betonstrippen

Willco Products ontwikkelde met het WILLCO Iso&Stripes Systeem een totaaloplossing voor zowel het isoleren als renoveren van gevels. De doordachte...

Lees meer
Gevelisolatiesystemen: hoog isolerend en energiebesparend
Gevelisolatiesystemen: hoog isolerend en energiebesparend

Een goede isolatie is de dag van vandaag een must. Door de stijgende energiekosten, de opwarming van de aarde en de strengere Europese wetten omtrent...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Nog een airco laten plaatsen? Zo zit het met wachttijden
  Nog een airco laten plaatsen? Zo zit het met wachttijden

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Maar hoe zit het met de wachttijden?

  Lees meer
 • Binnenkijken: een eigentijds en luchtige nieuwbouwwoning
  Binnenkijken: een eigentijds en luchtige nieuwbouwwoning

  Voor het ontwerp van zijn woning keerde architect Jean-Yves Jehoulet het klassieke model om: de slaapkamers kwamen beneden en de leefkamers boven.

  Lees meer
 • Gespot: de 5 musthaves van januari
  Gespot: de 5 musthaves van januari

  Aan het einde van elke maand zet onze woonexpert enkele nieuwe producten in de kijker. Ontdek de musthaves van januari.

  Lees meer
 • Zo wapen je jouw woning tegen de strafste zonnestralen
  Zo wapen je jouw woning tegen de strafste zonnestralen

  Hoe hou je het fris in huis als de zon meedogenloos op je gevel brandt? Zeker in goed geïsoleerde woningen stijgt het risico op oververhitting. Enkele tips.

  Lees meer