Iso&Stripes, duurzaam isoleren én vertrouwd afwerken met steen- of betonstrippen

Willco Products ontwikkelde met het WILLCO Iso&Stripes Systeem een totaaloplossing voor zowel het isoleren als renoveren van gevels. De doordachte combinatie van een isolatiesysteem en de afwerking met (beton)steenstrippen, verzekert een snelle plaatsing en een duurzaam resultaat. En vooral: een mooie, vertrouwde en efficiënt geïsoleerde gevel.

Het WILLCO Iso&Stripes Systeem wordt opgebouwd met een witte polystyreen isolatieplaat (λD = 0,040 W/m.K) of met een grijze Neopor isolatieplaat (λD = 0,032 W/m.K). Voor het Iso&Stripes Systeem zijn er geen funderingswerken vereist aan de bestaande woning. De plaatsing kan dus snel en eenvoudig van start gaan.

Het WILLCO Iso&Stripes systeem heeft twee afwerkingsmogelijkheden:

 1. Steenstrippen

Met hun dikte van ca. 22 mm zijn ze ideaal voor plaatsen waar men niet over de normale minimumbreedte van een gevelsteen van 9 cm beschikt. En een keer bevestigd, kunt u de steenstrippen – die ook als hoekstrippen verkrijgbaar zijn - niet onderscheiden van een gevel in volledig keramische steen. Op die manier zijn ze niet alleen praktisch en energiebesparend, maar ook esthetisch heel mooi. In het uitgebreide gamma bakstenen kunnen nagenoeg alle gevelstenen, zowel handvorm, vormbak als strengpers gevelstenen, verwerkt worden tot steenstrippen. Ze behouden echter wel dezelfde voordelen en kwaliteiten zoals de vertrouwde, dikkere baksteen. De steenstrippen zorgen voor een enorme architecturale vrijheid. Als afwerking van het systeem kiest u tussen een gemetselde of gelijmde look.

 1. Betonsteenstrippen

Betonsteenstrippen van MBI - De steenmeesters zijn ongeveer 15 mm dik en worden gezaagd van de originele volle gevelsteen. Ondanks de geringe dikte behouden de steenstrippen dezelfde positieve eigenschappen als de ‘originele’ gevelstenen. De onderlaag van de gevelsteen is van beton en de toplaag van fijne, gebroken natuurlijke mineralen. De extra lange, slanke en uiterst stijlvolle gevelsteen heeft de voordelen van beton, gecombineerd met de oogstrelende esthetische kenmerken van natuursteen. Door de atypische afmetingen (lengtes van 30 of 60 cm) is het mogelijk om een bijzonder horizontaal lijnenspel voor de gevel te creëren. De steenstrippen bieden een uniek langformaat en zijn perfect voor de realisatie van smalle voegen. Ideaal voor moderne architectonische gebouwen. Als afwerking van het systeem kiest u tussen een gemetselde of gelijmde look.

Iso&Stripes in een notendop
+ twee afwerkingen: steenstrippen of betonsteenstrippen
+ duurzame energiekuur
+ esthetische en vertrouwde facelift
+ alle voordelen van een baksteen
+ stootvast en waterdicht
+ geen funderingswerken vereist
+ snelle plaatsing

Interesse in dit systeem? Bel ons op 053 77 13 72, mail naar info@willcoproducts.be of surf naar www.willcoproducts.be voor meer informatie!

> Ontdek alles over WILLCO Iso&Stripes

> Contacteer ons voor meer informatie


Spaargeld brengt het meeste op in huis
Spaargeld brengt het meeste op in huis

Zelfs met de btw-verlaging op energieprijzen zitten we nog altijd op een historisch hoog cijfer. En je spaargeld, dat brengt op de bank nauwelijks iets op. ...

Lees meer
Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de Premium sierpleister
Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de Premium sierpleister

Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de WILLCO Premium sierpleister Regen, wind, hagel, zon … Allemaal weersomstandigheden die invloed...

Lees meer
Gevelisolatiesystemen: hoog isolerend en energiebesparend
Gevelisolatiesystemen: hoog isolerend en energiebesparend

Een goede isolatie is de dag van vandaag een must. Door de stijgende energiekosten, de opwarming van de aarde en de strengere Europese wetten omtrent...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Zelf je muren metselen? Ontdek de 9 grootste fouten volgens expert
  Zelf je muren metselen? Ontdek de 9 grootste fouten volgens expert

  De meeste bouwers zweren nog altijd bij de baksteen om hun gevel mee af te werken. Ga je zelf je muren metselen? 9 tips voor een geslaagd resultaat.

  Lees meer
 • De tips van Johny: Ogen open in de badkamer
  De tips van Johny: Ogen open in de badkamer

  Elektriciteit, vocht, verluchting... bij de renovatie van de badkamer kan er heel wat mis lopen. Johny gidst onze koppels er vlot doorheen.

  Lees meer
 • Minder verwarmingskosten dankzij buitengevelisolatie
  Minder verwarmingskosten dankzij buitengevelisolatie

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Maar wat komt daar precies bij kijken? En wat kost het?

  Lees meer
 • Welke verfborstels en -rollen kan je kiezen?
  Welke verfborstels en -rollen kan je kiezen?

  Voor elke toepassing bestaat er wel een speciale verfborstel of -rol. Maar hoe maak je de juiste keuze?

  Lees meer