Vind de ideale uitvoerder voor je gevelpleister!


Willder is onze nieuwe mobiele applicatie die je helpt een geschikte uitvoerder te vinden voor je project! Zet je project gratis in de app, selecteer enkele Willco-uitvoerders en kijk welke uitvoerders interesse tonen in jouw project. Heb je een match? Dan worden de contactgegevens van die uitvoerder(s) zichtbaar. Met Willder vind je meteen de juiste uitvoerder!

Voordelen Willder-app

De unieke voordelen van Willder? Je hoeft niet langer meer door een onoverzichtelijke lijst te gaan van uitvoerders, die misschien geen tijd of interesse hebben in jouw project. Een wirwar van verschillende bedrijven, gerangschikt per provincie, dat is verleden tijd! Alle ‘100% Willco Products’-uitvoerders staan in de app met een duidelijke profielpagina, je krijgt dus al een goede eerste indruk van het bedrijf. Nog een leuk voordeel is dat de uitvoerders jouw project in de app kunnen zien en kunnen ‘liken’. Als jouw project een like ontvangt, dan heeft er effectief een uitvoerder interesse om jouw project uit te voeren! Hoe geweldig is dat?!

> Meer info? Surf naar www.willcoproducts.be/willder voor een kort stappenplan. Of bekijk het demofilmpje hieronder:

> Contacteer ons voor meer informatie


Spaargeld brengt het meeste op in huis
Spaargeld brengt het meeste op in huis

Zelfs met de btw-verlaging op energieprijzen zitten we nog altijd op een historisch hoog cijfer. En je spaargeld, dat brengt op de bank nauwelijks iets op. ...

Lees meer
Iso&Stripes, duurzaam isoleren én vertrouwd afwerken met steen- of betonstrippen
Iso&Stripes, duurzaam isoleren én vertrouwd afwerken met steen- of betonstrippen

Willco Products ontwikkelde met het WILLCO Iso&Stripes Systeem een totaaloplossing voor zowel het isoleren als renoveren van gevels. De doordachte...

Lees meer
Kies kwaliteit voor elke laag, ook bij uw gevelpleister!
Kies kwaliteit voor elke laag, ook bij uw gevelpleister!

100% WILLCO Products is het productkwaliteitslabel dat bewijst dat uw sierpleister en buitengevelisolatiesysteem extra lang meegaan. Maak er geen eigen...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • Huis Gemaakt: Deze panden wachten op renovatie
  Huis Gemaakt: Deze panden wachten op renovatie

  In Huis Gemaakt strijden negen koppels om de hoofdprijs: hun droomhuis dat ze eigenhandig hebben verbouwd. Maak kennis met de koppels en panden.

  Lees meer
 • Je appartement energiezuiniger maken: hou rekening met deze regels
  Je appartement energiezuiniger maken: hou rekening met deze regels

  Heb je een appartement en wil je het energiezuiniger maken? In tegenstelling tot bij een woning die je wil renoveren ben je gebonden aan andere regels.

  Lees meer
 • Maak van je voortuin een echte blikvanger
  Maak van je voortuin een echte blikvanger

  De ruimte voor je woning is te waardevol om alleen te gebruiken als parking en om je huis te betreden en te verlaten. Zo maak je er een echte voortuin van.

  Lees meer
 • Na-isolatie via de binnenmuur
  Na-isolatie via de binnenmuur

  Er zijn verschillende manieren om je muren langs binnen te isoleren. Waarom kiezen voor deze techniek? Hoe en waar hou je best rekening mee?

  Lees meer