Spaargeld brengt het meeste op in huis

Zelfs met de btw-verlaging op energieprijzen zitten we nog altijd op een historisch hoog cijfer. En je spaargeld, dat brengt op de bank nauwelijks iets op. De combinatie van die twee problemen, brengt ons tot één duurzame oplossing: je gevel isoleren is momenteel de verstandigste piste.

In België zijn de meeste huizen wel voorzien van dakisolatie en dubbel glas. Maar de gevel wordt nog al te vaak vergeten. Een doorsnee gevel laat zo’n 25 tot zelfs 40% van de energie verloren gaan. Als je je gevel aan de buitenkant (extra) laat isoleren, dan win je met andere woorden energie.

Je gevel isoleren biedt je in se drie voordelen:

  • Je moet minder stoken én je behoudt een aangenamere temperatuur in huis.
  • Als je gevel een nieuwe look nodig heeft, dan kan je dankzij isolatie én crepi je gevel een upgrade geven.
  • Het is ook een duurzame investering voor later: je huis ziet er als nieuw uit én is geïsoleerd, waardoor de verkoopwaarde van je woning stijgt.

Zoek je een rendabele investering?
Één die meer opbrengt dan je spaarboekje? Zoek het niet te ver. Investeer in je eigen woning, en zorg dat je minder energie moet verbruiken. Nog een extra reden nodig om je gevelisolatie niet langer uit te stellen? Van de Vlaamse Overheid ontvang je een renovatiepremie van € 30/m².

En als dit nog niet genoeg was, stijgt de waarde van je woning enorm dankzij een ETICS-systeem. In de meeste gevallen overstijgt die meerwaarde zelfs de renovatiekost.

Klaar om duurzaam te investeren?
Benieuwd hoeveel jouw investering zal bedragen en op welke tussenkomst van de overheid je specifiek kan rekenen? Contacteer Willco Products, we bekijken samen de beste oplossing!

Op zoek naar een uitvoerder?
Helemaal verliefd geworden op onze crepi? Maar nog geen uitvoerder op het oog? Vul hier enkele gegevens in. Wij brengen je in contact met een uitvoerder in je buurt, die met 100% Willco Products werkt. Zo ben je zeker van topkwaliteit, voor het leven.


Vind de ideale uitvoerder voor je gevelpleister!
Vind de ideale uitvoerder voor je gevelpleister!

Willder is onze nieuwe mobiele applicatie die je helpt een geschikte uitvoerder te vinden voor je project! Zet je project gratis in de app, selecteer...

Lees meer
Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de Premium sierpleister
Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de Premium sierpleister

Bescherm je gevel tegen alle weersomstandigheden met de WILLCO Premium sierpleister Regen, wind, hagel, zon … Allemaal weersomstandigheden die invloed...

Lees meer
Gevelisolatiesystemen: hoog isolerend en energiebesparend
Gevelisolatiesystemen: hoog isolerend en energiebesparend

Een goede isolatie is de dag van vandaag een must. Door de stijgende energiekosten, de opwarming van de aarde en de strengere Europese wetten omtrent...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie