Complete ventilatieoplossingen met systemen C&D

Met de energiedoelstellingen in het achterhoofd moet de gebouwschil tegen 2050 op orde zijn. En dat betekent: goede isolatie en uitstekende kierdichting. Om nieuwbouw en renovatie voortdurend van een gezond binnenklimaat te voorzien, bieden DUCO’s totaaloplossingen binnen systeem C&D een oplossing.

Totaaloplossingen binnen systeem C&D

DUCO biedt een totale ventilatieoplossing voor systeem C en D met een slimme sturing als rode draad. Hierdoor zal elk systeem uiterst energiezuinig werken en enkel ventileren waar en wanneer nodig. Daarbovenop ben je bij DUCO ook aan het juiste adres voor een compleet gamma zonwerende toepassingen en ventilatieve koeling in de strijd tegen oververhitting.

“Met onze ventilatiesystemen C en D  en onze innovatieve zonweringsystemen wordt zo de basis gelegd voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Dit zowel in residentiële woningen als in appartementsgebouwen”, verduidelijkt Dirk Stevens, Sales Manager bij DUCO.

DUCO is jouw ventilatiepartner in het behalen van een E-peil van 30 of lager dankzij systemen met de laagste reductiefactor in de markt. Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor (totaal)renovaties.  “Naast de slimste, biedt DUCO ook de stilste systeemen aan. Dat resulteert naast thermisch en visueel comfort ook in optimaal akoestisch comfort”, benadrukt Stevens.

Batibouw 2023

Tijdens de Batibouw beurs van 14 t/m 19 maart zullen zowel de DucoBox Focus (systeem C), alsook de DucoBox Energy Comfort Plus (systeem D) worden toegelicht in hal 7 (stand 130). Met deze hoogwaardige toestellen biedt DUCO een antwoord op de groeiende vraag naar doortastende ventilatiesystemen voor strenge EPB-normen, lage energiegebouwen en de hoge installatie-eisen voor ventilatiesystemen. Het hoge thermische rendement en het lage opgenomen vermogen van de toestellen zijn het resultaat van een uitgekiend ontwerp.

Concreet project?

Heb je een concreet project of ben je op zoek naar een verdeler van onze ventilatie- of zonweringproducten? Neem een kijkje op https://www.duco.eu/be_nl/particulieren.


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Residentie Asterias brengt frisse zeelucht naar binnen dankzij hoogwaardige ventilatie

Residentie Asterias brengt frisse zeelucht naar binnen dankzij hoogwaardige ventilatie

Zoals elke kustgemeente in België wordt ook De Panne geconfronteerd met een dualiteit tussen een aangename plaats om te vertoeven voor haar inwoners en het ...

Lees meer

The Future is Green tijdens Batibouw 2023!

The Future is Green tijdens Batibouw 2023!

De voorbije jaren gaan we van de ene hete zomer naar de andere. Oververhitting is hierdoor het buzzword van vandaag – alle gevolgen voor het milieu ten...

Lees meer

Op zoek naar een ventielatie-oplossing voor elk project?

Op zoek naar een ventielatie-oplossing voor elk project?

Wanneer je beseft dat je 90 % van de tijd binnen spendeert, is het een understatement om te zeggen dat de binnenluchtkwaliteit cruciaal is. Blootstelling...

Lees meer

Duco Ventilation & Sun Control

Duco Ventilation & Sun Control

0032 58 33 00 33

Artikels van onze redactie

 • Vocht in huis: oorzaken en oplossingen

  Vocht in huis: oorzaken en oplossingen

  Vocht in huis? We vertellen je alles over de soorten vochtproblemen, wat de oorzaken kunnen zijn en hoe vocht te bestrijden.

  Lees meer
 • Deze winter meer kans op schimmel en vochtproblemen in huis

  Deze winter meer kans op schimmel en vochtproblemen in huis

  Experts vrezen een heuse schimmelgolf deze winter. We leggen uit hoe dat komt en wat je ertegen kan doen.

  Lees meer
 • Waarom zou je voor zonwering of rolluiken kiezen?

  Waarom zou je voor zonwering of rolluiken kiezen?

  Waarom zou je zonwering of rolluiken kiezen? Welke voordelen bieden ze? En hoe kan je ze bedienen? Wij geven een overzicht.

  Lees meer
 • Gespot: de musthaves van maart

  Gespot: de musthaves van maart

  Ontdek de musthaves: een platdakbedekking, een energiezuinige ventilatie, een recyclerende douche, een ecologische waterverzachter en een design dampkap.

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken