Domotica duur? Nee hoor!

Je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering en nog veel meer bedienen van op 1 centrale plek met een touchscreen, je tablet of smartphone: dat is een slimme domotica!

Een klassieke elektrische installatie?

Die is niet meer van deze tijd. Ze groeit niet met je mee. Easykit kies voor Niko Home Control, hiermee ga je voor een intelligente open en flexibele elektrische installatie.Een extra schakelaar? Een schakelaar vervangen door een bewegingsmelder? Of de verlichting dimmen in plaats van enkel aan- en uitschakelen? Dat is zó gebeurd. De basisinstallatie voorziet je woning meteen van alles wat je nodig hebt om vandaag of later ook voor meer comfort, veiligheid of energiebesparende functies te kiezen.

Duur? Nee hoor! 

Kom langs in één van de 12 Easykit toonzalen voor de bespreking van jouw project en krijg een offerte op maat van jouw gewenste comfort. Je kiest zelf hoe ver je wil gaan, wat de minimale vereisten zijn en wat je later eventueel nog wil uitbreiden. Je zult zien dat een domotica installatie niet duur is! Bekijk alvast enkele prijsvoorbeelden of bereken jouw project online.

Kan ik dit zelf plaatsen? Absoluut! 

Domotica klinkt ingewikkeld en moeilijk maar dat is het niet. De bekabeling is eenvoudig, alles komt samen in één ruime kast. Easykit komt deze kast voor je aansluiten. Jij hoeft dus enkel de kabels te trekken en Easykit doet de rest.Het programmeren of het beheren van jouw installatie is zo eenvoudig als de online app van jouw bank. Ontdek onze unieke Service en Support. Je zult zien, je hoeft geen geboren vakman te zijn om zelf jouw technieken te plaatsen.

Meer comfort. Je woning altijd binnen bereik.

Wil je meer mogelijkheden op vlak van comfort? Daar hoort een overzichtelijke centrale bediening bij die je altijd en overal bij de hand hebt: je smartphone. Met extra dimmers, bewegingsmelders en sfeerbediening kies je nog eens voor extra bedieningsgemak en flexibiliteit. Bij Easykit stellen ze samen jouw ideale woning samen.

Veilig wonen. Want thuis wil je je veilig voelen.

Thuis wil je je veilig voelen. Je wilt er zeker van zijn dat je kinderen en je woning beschermd zijn. Zo kun je gerust ontspannen in je eigen woning. Met onze slimme domotica weet je altijd wat er thuis gebeurt. Komen je kinderen thuis van school of is er ongewenste beweging wanneer je er niet bent? Je woning waarschuwt je met een bericht. Waar je ook bent.Slim verwarmen, slim ventileren. Verbruik minder!

Bedien ook je rolluiken, zonwering, ventilatie, verwarming … slim. De alles-uittoets zet de ventilatie op minimum en de verwarming lager. Je beperkt ook je energieverbruik. Op het ecodisplay, het touchscreen of je mobiele toestel zie je perfect hoeveel energie je verbruikt en hoeveel stroom je zonnepanelen produceren.Eenvoudig bedienen

Je bedient Niko Home Control met drukknoppen, een touchscreen, je smartphone of tablet. Bijkomende bedieningen voeg je zonder kappen en breken of extra bekabeling toe. Tot vier drukknoppen of bedieningspunten per inbouwdoos. Zo vervang je één drukknop gemakkelijk door twee knoppen.

Kom langs in één van de 12 Easykit toonzalen voor een gratis studie en offerte van jouw project. Met Easykit, slimme zelfbouw kan je zelf je eigen verwarming, sanitair, ventilatie en elektrische installatie plaatsen. Easykit zorgt voor de ervaring, kennis en de unieke begeleiding. Zo bespaar jij tot 50%!


Artikels van deze partner

Lees meer van deze partner
Installeer je warmtepomp zelf en bespaar tot 50%

Installeer je warmtepomp zelf en bespaar tot 50%

Een warmtepomp is niet enkel milieu- maar ook budgetvriendelijk. Zeker wanneer je ze zelf installeert. Wil jij je woning of sanitair water ook verwarmen...

Lees meer

Een airco plaatsen? Stel de installatie niet uit tot de zomer!

Een airco plaatsen? Stel de installatie niet uit tot de zomer!

Heb jij de afgelopen zomers ook liggen puffen door de hitte binnenshuis? Wacht dan dit jaar niet tot de zomer voor het plaatsen van een airco. Met de...

Lees meer

Wat zijn de voordelen van een ventilatiesysteem D?

Wat zijn de voordelen van een ventilatiesysteem D?

Een ventilatiesysteem D is een type mechanische ventilatie dat zorgt voor een constante en gecontroleerde luchtstroom in een gebouw. Dit type systeem heeft ...

Lees meer

Artikels van onze redactie

 • Zelfbouwpakket voor de fundering van je nieuwbouw

  Zelfbouwpakket voor de fundering van je nieuwbouw

  Met JACKODUR Atlas van JACKON Insulation kan je zelf de fundering plaatsen en de vloerplaat meteen van de nodige isolatie voorzien.

  Lees meer
 • “Zelfs met digitale meter weet Vlaming niet wat een kilowattuur inhoudt”

  “Zelfs met digitale meter weet Vlaming niet wat een kilowattuur inhoudt”

  Uit een studie bij Vlamingen met een digitale meter blijkt dat slechts 27% weet wat een kilowattuur is en wat hun toestellen verbruiken.

  Lees meer
 • Jente en Bonita wonen in een zelfvoorzienend tiny house van 16 m²

  Jente en Bonita wonen in een zelfvoorzienend tiny house van 16 m²

  16 vierkante meter. Zo ‘groot’ is het zelfgebouwde tiny house waar Jente (33) samen met haar partner Bonita (44) en baby August woont.

  Lees meer
 • Gerdine is aan laatste afwerking toe: “Sta zelf versteld van de ruimte in mijn tiny house”

  Gerdine is aan laatste afwerking toe: “Sta zelf versteld van de ruimte in mijn tiny house”

  In augustus 2020 begon Gerdine Vermeer met de bouw van haar tiny house. Nu is ze aan de laatste details toe. Tijd om eens binnen te kijken in het huisje!

  Lees meer

Onze toolbox


Premies en subsidies

Met premies en subsidies kan je flink besparen. Kijk waar jij recht op hebt.

Zoeken

Magazines

Bouwen of verbouwen? Bestel je gratis magazine!

Aanvragen

Zoek een partner

Ben je op zoek naar informatie van een van onze partners?

Zoeken

Forum

Zit je met een vraag? Stel ze aan andere bouwers en verbouwers.

Stel je vraag

Vraag en antwoord

Onze redactie beantwoordde duizenden bouw- en verbouwvragen

Zoeken