Bespaar op het plaatsen van thuisbatterij en laadpaal

Met een thuisbatterij kan je zelf-geproduceerde energie thuis opslagen. Als je dit combineert met zonnepanelen moet je minder stroom van het net halen en haal je meer uit je eigen opgewekte energie. 
Je wagen snel en veilig opladen voor je deur of in je garage? Niets zo gemakkelijk. En dankzij de designoplossing van Blitz nog leuk om naar te kijken ook.

BYD huisbatterij

De Lithium-Ion batterijen van BYD zijn van hoge kwaliteit en behoren tot de veelzijdigste thuisbatterijen op de markt. De batterijen zijn makkelijk uit te breiden door meerdere modellen te installeren en ze parallel te schakelen. Ze hebben een levensduur van 6000 cycli waarbij, bij belasting, een ontlading van 80% wordt ingecalculeerd. De juiste oplossing voor jou: 

 • Marktleider in energieopslag: kwaliteit verzekerd
 • Sla je eigen groene energie op en gebruik deze optimaal voor zelfconsumptie
 • High Voltage batterij (HVS): maximum rendement!
 • Flexibele, makkelijke en snelle installatieModulair systeem: uitbreiding  mogelijk
 • Zowel voor nieuwe (hybride) als bestaande installaties (retrofit)
 • Elektrisch aangesloten door Easykit: veiligheid en garantie10 jaar fabrieksgarantie: zekerheid
 • Opstart door eigen ervaren technische dienst
 • Snelle terugverdientijd: een goeie investering

Blitz Power Station

De ultieme laadpaal voor designliefhebbers. Je wagen snel en veilig opladen voor je deur of in je garage? Niets zo gemakkelijk. En dankzij de designoplossing van Blitz nog leuk om naar te kijken ook.

 • Zorgeloze installatie: Eenvoudige zelf te plaatsen met onze instructies. Plug and play!
 • Minimalistisch ontwerp: Onze laadstations hebben een slank design met een elegante, zuivere belijning. Zo vormen ze ook op esthetisch vlak een meerwaarde voor je woning.
 • Customizable design: Hangend of staand? Eén van onze drie basisuitvoeringen in het wit, zwart of grijs? Stem de uitvoering af op jouw smaak en de stijl van je woning.
 • Optimale beveiliging: Met een laadpaal laad je tot acht keer sneller en veel veiliger dan via een stopcontact. Maak de juiste keuze en vermijd een telefoontje naar de brandweer.
 • Bepaal jouw ritme: Laad je wagen op wanneer het jou uitkomt. Plan het opladen op jouw ritme, rekening houdend met andere toestellen of lage elektriciteitsprijzen tijdens de daluren.
 • Monitor je verbruik met je persoonlijke login: Met de Blitz Power App geniet je van een real time overzicht van je laadsessies. Meld je aan met je persoonlijke login en krijg direct inzicht in je verbruik en kosten. Zo kan je je laadnetwerk continu optimaliseren en eenvoudig je eigen ritme vinden.


De beste manier om een pak te besparen op je (ver)bouwproject?
De beste manier om een pak te besparen op je (ver)bouwproject?

Hoezo de jeugd heeft twee linkerhanden? Steeds meer (ver)bouwende jongeren bewijzen het tegendeel. Onze zelfbouwpakketten en -cursussen zijn populairder...

Lees meer
Je eigen woondroom realiseren? Met deze tips bespaar je op je bouwbudget
Je eigen woondroom realiseren? Met deze tips bespaar je op je bouwbudget

Voor jonge twintigers en dertigers is bouwen de laatste jaren minder vanzelfsprekend: de grondstofprijzen stijgen, vakmensen worden duurder en je wordt...

Lees meer
Betaalbaar verbouwen: door zelf je technieken te installeren, bespaar je meer dan 50%
Betaalbaar verbouwen: door zelf je technieken te installeren, bespaar je meer dan 50%

Heb je pas een woning gekocht om te renoveren? Of wil je met de hoge energieprijzen je woning energiezuiniger maken, maar schrikken de dure aankoopprijzen...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidiesZoeken
MagazinesAanvragen
Zoek een partnerZoeken
Vraag en antwoordZoeken

Artikels van onze redactie