Betaalbaar verbouwen: door zelf je technieken te installeren, bespaar je meer dan 50%

Heb je pas een woning gekocht om te renoveren? Of wil je met de hoge energieprijzen je woning energiezuiniger maken, maar schrikken de dure aankoopprijzen en hoge renovatiekosten je af? Dankzij de slimme zelfbouwoplossingen van Easykit plaats je zelf de meest energiezuinige technieken en toestellen bij je thuis, waardoor je tot 50% op je renovatiebudget bespaart!

Slimme zelfbouw

Zelf je technieken plaatsen met de hulp van een zelfbouwcoach en vakman? Dat is slimme zelfbouw! Of je nu een volledige woning energiezuiniger wil maken of enkel je verwarming wil vervangen in je bestaande woning, dankzij de zelfbouwoplossingen van Easykit kan je tot 50% besparen door zelf je verwarming, sanitaire installatie, elektriciteit of ventilatie te plaatsen. Zo hoef je namelijk geen dure werkuren te betalen.

Betaalbare toestellen

Met de slimme zelfbouwoplossingen van Easykit bespaar je niet alleen op werkuren, maar ook op de materialen en toestellen. Aangezien we jaarlijks meer dan 4.000 zelfbouwers begeleiden, vind je bij ons technieken en toestellen van kwalitatieve A-merken aan groothandelprijzen. Van warmtepompen tot zonnepanelen met batterijen, ventilatiesystemen, regenwateroplossingen en slimme elektrische sturing. Je ontvangt tot wel 30% korting. Dat zorgt ervoor dat je tot wel 25.000 euro kan besparen indien je alle technieken in je woning vernieuwt.

Begeleiding van een zelfbouwcoach

Ook als je geen ervaring hebt, kan je zelf de technieken in je woning plaatsen. Je wordt persoonlijk begeleid door een ervaren zelfbouwcoach die je advies geeft en op elk moment klaarstaat om je te helpen. Dankzij die goede begeleiding en tal van praktische hulpmiddelen zoals opleidingen, instructies, video’s en gratis gereedschap kan je alle eenvoudige klusjes zelf uitvoeren. Leidingen plaatsen, vloerverwarming leggen, toestellen ophangen, stopcontacten aansluiten, … worden opeens kinderspel.

Hulp van een vakman

Wil je aan bepaalde werken niet alleen beginnen – denk aan het aansluiten van de warmtepomp of zekeringskast –, dan kan je beroep doen op een Easykit-vakman. Die begeleidt en helpt je bij de moeilijkere werken. Zo betaal je slechts een minimum aan werkuren. Nadat je alle technieken hebt geplaatst en aangesloten, komt een technicus ze controleren en je toestellen opstarten. Zo ben je er zeker van dat alles correct werkt.

Wil jij ook duurzaam én betaalbaar verbouwen? Bereken hier hoeveel je bespaart dankzij de zelfbouwoplossingen van Easykit. Kan je niet wachten om de renovatiewerken aan te vatten? Kom dan met je plannen langs in een toonzaal in je buurt voor een offerte op maat.


De beste manier om een pak te besparen op je (ver)bouwproject?
De beste manier om een pak te besparen op je (ver)bouwproject?

Hoezo de jeugd heeft twee linkerhanden? Steeds meer (ver)bouwende jongeren bewijzen het tegendeel. Onze zelfbouwpakketten en -cursussen zijn populairder...

Lees meer
Je eigen woondroom realiseren? Met deze tips bespaar je op je bouwbudget
Je eigen woondroom realiseren? Met deze tips bespaar je op je bouwbudget

Voor jonge twintigers en dertigers is bouwen de laatste jaren minder vanzelfsprekend: de grondstofprijzen stijgen, vakmensen worden duurder en je wordt...

Lees meer
Hoeveel bespaar je met slimme zelfbouw?
Hoeveel bespaar je met slimme zelfbouw?

Een kast, een salontafel of misschien zelfs een hele keuken: je steekt ze zelf in elkaar. Ook al ben je geen schrijnwerker of meubelmaker. Waarom dan ook...

Lees meer
Lees meer van deze partner

Onze toolbox
Premies en subsidies Zoeken
Magazines Aanvragen
Zoek een partner Zoeken
Vraag en antwoord Zoeken

Artikels van onze redactie

 • 6% btw bij renovatie niet meer voor iedereen
  6% btw bij renovatie niet meer voor iedereen

  Wie renoveert betaalt maar 6% btw. Maar de ene renovatie is de andere niet. Dus worden de regels strenger. Benieuwd wat dat betekent voor jouw project?

  Lees meer
 • De registratierechten
  De registratierechten

  De registratierechten zijn de kosten die je betaalt bij de aankoop van een onroerend goed. Ze verschillen in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

  Lees meer
 • Hoge rente doet ons langer lenen: afbetalen op 25 jaar de nieuwe norm?
  Hoge rente doet ons langer lenen: afbetalen op 25 jaar de nieuwe norm?

  Door de hoge rente kiezen steeds meer mensen voor een lening op 25 jaar. Maar is langer lenen de juiste beslissing?

  Lees meer
 • Bouwen en verbouwen in 2023: 5 experts blikken vooruit
  Bouwen en verbouwen in 2023: 5 experts blikken vooruit

  Hoe staat de bouwsector ervoor in 2023? Vijf experts blikken vooruit en onthullen wat dit jaar nog in petto heeft voor bouwers en verbouwers.

  Lees meer